سلام ممنون از راهنمایتون.الان دارن جوجه ب زرگ میکنن بازم هفت تخم رو بردارم.در ضمن من هرروز برای بزرگ کردن جوحه ها دارم همون غذای نرم گفتید میدم؟بازم در این زمینه راهنماییم کنید کارم درسته یانه؟
سلام ممنون از راهنمایتون.الان دارن جوجه ب زرگ میکنن بازم هفت تخم رو بردارم.در ضمن من هرروز برای بزرگ کردن جوحه ها دارم همون غذای نرم گفتید میدم؟بازم در این زمینه راهنماییم کنید کارم درسته یانه؟
اینم عکس جوحها و نمای کلی از قفس![]()
سلام
جوجه هاتون ماشاا.. خیلی خشگلا تبریک میگم .
الان توی جا دونی فقط هفت تخم ریختین و ترکیب غذای نرمتون چی هست ؟
خودتون هم تغذیه دستی دارید ؟
سلام توی جادونی بله هفت تخم ریختم.غذای نرم مخلوط تخم مرغ باهویج رنده شده و پوست تخم مرغ خرد شده مفداری ارد سوخاری و عسل.در ضمن کنارهفت تخم ارزن و جو پرک حرد شده میدم
سلام،میخواستم بدونم اصولا قناری رو بیشتر چه موقعه یی از سال جفت میندازن؟
سلام تغذیه شما تغذیه خیلی خوبی فقط طب گرمیش بیشتر از حد معقول هست به غذای نرمتون مقداری تخمه خرفه اضافه و جادونی رو تخم کتان و ارزن کنید و یه کاسه از همون ترکیب هفت تخم که هست بریزید یا جا دونی رو نصف بیشتر تخم کتان و ارزن بریزید و بغیه رو هفت بریزید
سلام
در مورد سوال شما در قسمت { تکثیر و پرورش قناری > اصول تکثیر قناری } در پست دو توضیح داده شده
قناری نر بصورت محکم میخونه در بعضی از موارد مشاهده میشه کتهاشو باز میکنه یا به سیمهای کنار قفس میچسبه و شروع به خوندن میکنه
ولی در کل بصورت یکنواخت و قرص میخونه و همچنین مقعدشم بیرون میزنه
در مورد قناری ماده شاداب و سرحال و با جنب و جوش فراوان و پرهای سینه و پشت خود رو ویرایش میکنه یعنی نوک نوک میکنه حالت پرهاشو تغییر میده و در بعضی از موارد پرها و کاغذها و دیگر چیزهای که بنظر بدر لانه سازی میخوره جمع میکنه
سلام
من میخواستم یک دونه قناری ماده هم بگیرم،چون قناری نرم تنهاست،و قناری ماده رو بذارم تو یک قفس دیگه کنار قفس قناری نر
تا جفتشون تا پاییز اماده بشن.
نظر شما چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.