ویرایش توسط farshad6730 : 16th July 2015 در ساعت 11:53 PM
6 روز پیش کاپ اسکیمرو کاملا خالی و تمیز کردم
فکر کنم دیگه رآکتور بایوپلت راه افتاده چون همینطور که در این فیلم 29 ثانیه ای میبینید، اسکیمر کاملا داره وظیفه اش رو به خوبی انجام میده و به درستی کف میکنه
و این کف های جمع شده این آب سبزلجنی جمع شده،
فردا هم تست فسفات و نیترات میزنم
اما به تست های فسفات و نیتراتی که درام اعتماد ندارم
چون فکر کنم 1 سال پیش یا شایدم بیشتر فروشگاه اونیکس تست های api تاریخ مصرف گذشته بهم انداخت(گول قیمت پایینش رو خوردم،اون موقع 50 تومن زیر قیمت داد)
لینک فیلم:
http://www..com/v/1lyim
لطفا نظر بدید
ویرایش توسط farshad6730 : 16th July 2015 در ساعت 11:59 PM
مبارک باشه فرشاد جان
لطفا میشه قیمت تستها را بگید
هم دو موردی که خریدی و هم مواردی که شاید تو ذهنتون باشه (چیزهایی که تو بازار دیدی)
ممنون
ممنون مجید جان
تست کلسیم فکر کنم 120 و آلکالینی و ph 90 تومن
چیزی که واسم جالب بود قیمت بسیار بالای تست های elos بود که مثلا تست فسفات elos قیمت اش 210 تومن بود(اما خب بهترین تست موجوده چون high resolution هست)
ویرایش توسط farshad6730 : 25th July 2015 در ساعت 12:21 PM
سلام
دوستان نظرتون چیه که تیغه سامپ که در شکل دورش خط قرمز کشیدم رو حذف کنم،جریان چرخش آب رو در این حالت با فلش های سبز رنگ مشخص کردم
فلش های آبی نیز چرخش آب درون سامپ رو بعد از حذف این قسمت نشون میده،
هدف از این کار قرار دادم اسکیمر و بایوپلت در خانه ای میباشد که تیغه حذف شده(خانه قبل از واتر پمپ)،و قرار دادن رآکتورهای کربن و فسفات در خانه واتر پمپ میباشد
با این کار هم اسکیمر و بایوپلت کنار هم هستن و همچنین حباب های ریزی که از خروجی اسکیمر خارج میشه وارد تانک نمیشه
در حال حاضر چون اسکیم در خانه واتر پمپ هست با اینکه از bubble reduce در خروجی اسکیمر استفاده کردم بازم حباب وارد تانک میشه
![]()
ویرایش توسط farshad6730 : 28th July 2015 در ساعت 01:48 PM
دوست عزیز درستش اینه که شیشه را بردارید ودرسترشم اینه که اگه این مدیاها داخل سامپتون هنوز هست خارجشون کنید,
یه نکته ای که باید بهتون بگم که اگه با تیغ موکت بری میخواید چسبهاش را بکنید تیغ را کامل داخل درز شیشه نکنید وهمچنین سر تیغ را به شیشه اصلی نکشید که خط روی شیشه بیفته,اینجوری احتمال شکستنش هست
دوست عزیز شما باید تیغ بدون دسته را بزارید کناروچسبیده به شیشه اصلی سامپ وموازی این شیشه چسب یک طرف یک سمت شیشه را ببرید ولی تیغ را بین شیشه نکنید ودوباره اون طرفش,اگه بین شیشها چسب نخورده باشه که مشکلی نیست وراحته ,اون قسمتهاش هم همینجوری چسبش را میبرید,اگه بین شیشها چسب خورده وشیشهها هم۶میل هست دورتا دور شیشه را که چسبش را بریدید ,یک طرفش را از بالا فشار میدیدواز طرف دیگه چسب درزش را میبریدهمونجور که گفتم تیغ را با فشار بین شیشه ها نکنید .بعددوباره جهت فشاری که به شیشه وارد میکنید را عوض کنید وهمچنین برش ان طرف درز شیش را میبرید تا از بالا کم کم جدا شود وقتی یک طرف شیشه جدا شد بقیه سمتهای شیشه راحتتر هست,در کل تیغ را موازی وچسبیده به شیشه سامپ بگیرید وتیغ را هم بین درز شیشه نکنید,چون همونجور که برای خودم هم پیش امده احتمال شکستن سامپ وجود دارد
دوستان كلسيم رو چطوره ميشه بدون سيفون پايين اورد؟
منيزيم رو ببرم بالا كه باهم حل بشن؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)