نظر من اینه که همزمان استفاده نکنید، هر چند که مکنه کشنده نباشه ولی قطعا کیفیت آب رو تحت تاثیر قرار میده.
با سلام خدمت دوستان عزیز یکی از دیسکس های من چند روزی هست که سر رو به پایین شنا میکنه نظر دوستان در مورد این حالت چی هست
نکته اینجاست که تمام مراحل دارویی مربوط به درگیری کیسه هوا رو انجام دادم ولی هیچ گونه بهبودی پیدا نشد
تنها و تنها مشکل این ماهی همین هست نه ورم شکم داره و نه سیاه کرده و نه هیچ گونه علامت بیماری کاملا ظاهر سالمی داره.
ممنون آقای آژیده عزیز بایت پاسخ
راستشو بخواهید یک روز صبح که اومدم دیدم بدونه هیچ گونه دلیل قبلی (تا دیروز بعد از ظهر کاملا سالم بود) ماهی داره توی آب چرخ میزنه و اصلا تعادل نداره فورا به یک آکواریوم مجزا انتقالش دادم و به آب نمک زدم و دمای آب رو از 28 به 32 رسوندم کم کم شروع کرد به تعادل گرفتن ولی همیشه سرش رو پایینه و شنا میکنه.
عکس هم به روی چشم میگذارم
![]()
ویرایش توسط reddiscus : 23rd July 2015 در ساعت 07:59 AM
سلام جناب آژيده عزيز:مجددا سوالي دارم خدمتتون،ماهي رو دوباره با مترونيدازول درمان كردم و به تانك اصلي انتقال دادم و سعي كردم از نظر مواد معدني و ويتامين تقويت كنم،با توجه به اينكه سرا مينرال گيرم نيومد از محصول شركت ميكروب ليفت بنام Microbelift proper water chemistry استفاده كردم،آيا اين محصول بدرد كارم ميخوره ؟واينكه اگه درهنگام سيفون يه مقدار نمك بدون يد اضافه كنم رو اثر بخشي اين محصول تاثير منفي نميذاره؟
با تشكر
بیماری کیسه هوا هست. دمای آب رو تا ۲۸ درجه کاهش بدید و به هیچ عنوان بهش غذا ندید
جداش کنید و اگر بعد از ۲۴ ساعت به مرور به حالت اول برنگشت، میتونید از یک آنتی بیوتیک جنرال مثل سیپلوفلوکساسین استفاده کنید(اگرمنشا باکتریایی داشته باشه ممکنه موثر باشه.)
سیفون های پی در پی هم موثره
به طور کلی اگر مزمن شده باشه همیشه همینطور میمونه (مثل گلد فیش ها) ولی در دیسکس کم دیده میشه حالت مزمن کیسه هوا....
http://www.ko***goldfish.com/Swim%20...0Disorder.html
دلیلش غذا دهی زیاد، معرفی ناگهانی غذای خشک جدید، عدم خیساندن غذای خشک در آب قبل از مصرف و آب کثیف و بی کیفیته
باز هم تاکید میکنم تا ۱ هفته هیچ غذایی به دیسکس ندید فعلا...
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 23rd July 2015 در ساعت 12:05 PM
سلام مجدد به دوستان
چند روزی مسافرت رفته بودم اومدم دیدم یکی از دیسکس هام خودشو زده به در و دیوار داغون کرده. به نظر عفونت هم کرده. دوستان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
مرسی
![]()
سلام، مشکل دیسکستون انگل های تک یاخته ای پوستیه. انواع زیادی از این انگل ها میتونن چنین حالتی رو ایجاد کنند. کاستیا یکی از معمول تریناشونه.... به هر حال چون باعث پیداش زخم باز روی بدن دیسکس شده اکیدا از دارو های حاوی فرمالین استفاده نکنید.
اون لایه سفید رنگ روی پوست که شامل عفونت های قارچی و باکتریایی و پروتین و موکوس هست اگر کنار بره زیرش کاملا قرمز و ملتهب و قرمزه. در ۷۰٪ مواقع هم به درمان جواب نمیده چرا که نه نوع انگل ۱۰۰٪ مشخصه و نه نوع عفونت...به هر حال توصیه من به شما اینه :
۱.تترا جنرال تونیک طبق دوز بروشور
۲.سیپروفلوکساسین ۲۵۰ میلگرم هر ۳۰ لیتر
۳.مترونیدازول ۲۵۰ میلگرم هر ۳۰ لیتر
هر ۲۴ ساعت ۱۰۰٪ سیفون و تجدید دوز دارو ها تا ۷ روز...
امیدوارم که بتونه جلوش رو بگیره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)