با عرض سلام خدمت دوستان محترم
منظور از غیر قابل اندازه گیری بودن نیتریت و آمونیاک چیست؟
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
منظور از غیر قابل اندازه گیری بودن نیتریت و آمونیاک چیست؟
با تشکر
دوست عزیز همونجور که میدونید وقتی سیکل طی بشه فضولات و...تبدیل به امونیاک شدن باکتریهایی هستند که امونیاک را تبدیل به نیتریت ونیتریت هم به نیترات تبدیل کنند پس همیشه مقدار خیلی کمی از امونیاک هست که این باکتریها بتونند تبدیل به نیتریت وهمونجور نیتریت به نیترات تبدیل کنند ولی مقدار خیلی کمی میباشد وسریع باکتریها مصرف میکنند به همین خاطر میگویندغیرقابل اندازه گیری یا صفر میباشد
سلام یه سوال دارم برای شروع راه اندازی به کدام یک از این دوتا محصول برایت ول نیاز هست ؟ اصلا نیاز هست ؟ تفاوتشون چیه ؟
ممنون میخوام بخرم موندم کدوم بیشتر بدرد استارت می خوره
ممنون
سلام دوستان
میخواستم برای تانک یه سیستم نور ال ای دی زتلایت بگیرم
سایز تانکم 50 در 50 هست حدودا، میخوام تمام طیف های نوریش کامل باشه
رفتم فروشگاه فرهاد که زتلایت کار میکنه اکثر مدلهاش رو تمام کرده بود و فقط یه مدل داشت که اونو بهم معرفی کرد مدل za2421 کمی بزرگ بود که توی لینک زیر گذاشتم:
ZA2421
حالا دوستان این مدل رو ببینن بنظرتون زیاد نیست واسه تانک من که باعث رشد جلبک بشه؟ نظرتون چیه؟
مدل خاصی دیگه از دوستان چیزی مد نظرش هست بهم معرفی کنه؟
باتشکر
دوست عزیز من اکوالایف میگیرم البته نسبت به بقیه مارکها گرانتر در میادولی کاربرد خوبی داره تمام شدنش بستگی به تعداد ابزیان ودفعات غذادهی داره کلا به میزان تولید نیترات وفسفات داخل اک بستگی داره ولی برای من که کل سیستم تانکم نزدیک١٠٠٠لیتر هست برای بار اول یک لیتر ریختم البته به مرورو فاصله سه ماه وهرسه ماه ٢۵٠ccبه قبلی اضافه میکنم. هر گرانول مدیا در حالت عادی حدود یک سال میشه تا تمام بشه.
شما اگه کاتالیست برایتول بگیرید هزینه کمتری داره,ویا از دیگر منابع کربنی ارزان قیمت استفاده کنید مثل الکل,سرکه ,شکر و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)