من خودم دو جفت کوتوله مولد خریدم که یک جفت رو تخم بودن ولی وقتی اوردمشون خونه و قفس جدید رو تخم ننشستن کوتوله که فروشنده بهم گفته بود ماده هستش رفتارش مث ماده شما بود همیشه اولین نفر بود میرفت تو لونه پشت سرش نر میرفت تو لونه بعضی وقتا ماده نر رو بیرون میکرد از لونه و نر ورودی لونه می ایستاد و بعد چند دقیقه دوباره میرفت داخل لونه ولی متاسفانه رو تخم نمیخوابیدن بخاطر همین لونه رو برداشتم بعد ماه رمضون میخوام واسه هر دو جفت لونه رو دوباره نصب کنم با توجه به اینکه دوستان میگن دیدن جفت گیریشون سخته
نر من همیشه دنبال ماده میره یعنی هرجا ماده بره و وایسته نر میره همونجا و بغلش
سلام
جوجه ها منقار بالاییشون کمی مشکی داره ولی دقیق نمیشه تشخیص داد از روز فلس پا و خطهای افتاد رو نوک شاید بشه حدودی گفت که نیاز به تجربه ی زیادی داره
در مورد سوال دوم معلوم نیست اگه نروماده اماده باشن و خوش شانس باشید 3و4 ماه ممکنه جوجه بدن
اگه خالص باشن اکثریت جوجه ها مثل والدین میشن
ویرایش توسط abolfazl : 12th July 2015 در ساعت 09:59 PM
سلام دوستان
نشونه های تخم داشتن کوتوله برزیلی چیه؟؟
ماده من اکثرا تو لونست و وقتی میاد بیرون نر نزدیکش میشه و انگار میخواد جفت گیری کنه و با پاهاش تند تند سرشو میخارونه و هی میپره رو چوبا و میره پیشش.
غذا هم بهش زیاد میده و حتی سرشو هم میخارونه.
پس ماده انگار یکم ورم کرده.
ممنون
سلام منم تقریبا همین سوال اقایه معدن زاده رو داشتم الان یک ماهی میشه کوتوله هارو خریداری کردم جفت دوم من نر و ماده همش درحال خاروندن هم هستن و قربون صدقه هم میرن نر بعضی وقتا اطراف دم ماده رو میخارونه و همش دنبال ماده هستش و همیشه بغلشه بعضی وقتا هم حس کردم میخواد سوار ماده بشه ولی ماده خم نمیشه از بیشتر دوستان که سوال کردم گفتن دیدن جفت گیری کوتوله سخته واسش لونه نصب کن اگه اماده بودن تخم میزارن اگه نبودن وقتی اماده شدن تخم میزارن بعضیا میگن لونه نزار چون مخفیگاهشون میشه منم موندم چکار کنم لونه بزارم یا نزارم دو دوره مولتی ویتامین واسه تقویت هم دادم تغذیه شون هم خوبه غذاها گرم هم بهشون میدم حالا نظر دوستان با تجربه چی هستش لونه نصب کنم یا فعلن دست نگه دارم تا یک مدت دیگه اگه میشه راهنمایی کنید تجربه کوتوله نداشتم.
جفت اول منم تو پریزی هستن زیاد صمیمی نیستن فعلن با هم فقط بعضی وقتا همو میخارونن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)