ویرایش توسط خطیبی : 27th June 2015 در ساعت 12:49 AM
با سلام
دوستان اطلاعاتی از این نوع رزین میکس دارین (کیفیت و نحوه شارژ) ؟
فروشنده میگه از ایتایا وارد کردیم
![]()
ویرایش توسط خطیبی : 8th July 2015 در ساعت 07:14 PM
رزین میکس بد به همین روش که تو تاپیک مطرح شده شارژ میشه فقط که یه مرحله به جدا کردن کاتیون آنیون مربوط میشه حالا این نوع رو من ندیدم تا به حال میتونید با تضمین صفر کردن تی دی اس از فروشنده بخرین
سلام
با یک لیتر رزین کاتیونی میشه tds 15 رو صفر کرد؟
اگه میشه چقدر آب رو با همین tds صفر میکند؟
منکه نتونستم یه لیتر رزین میکس پیدا کنم همش 25 لیتری بود
ویرایش توسط خطیبی : 28th October 2015 در ساعت 10:05 PM
با سلام
بلاخره یه لیتر رزین میکس برای صفر کردن آب تهیه کردم
میخواستم راهنماییم کنید این حرف درسته یا نه؟ فروشنده لوازم تصفیه آب گفت که با تی دی اس متر نمیشه تی دی اس صفر با این روش رو نشون داد
سلام
در تی دی اس صفر هیچ یونی وجود نداره که به وسیله اون بشه مقدار مواد معلق در آب مثل نیترات و فسفات رو بشه اندازه بگیریم و به نوعی میشه گفت حرفش درسته ولی وقتی تی دی اس متر عدد صفر رو نشون میده همون برای ما کفایت میکنه و نیازی به حساسیت بیشتری نداریم
send by tapatalk
تشکر و سپاس از راهنماییتون آقای نوروزی عزیز
سلام دوستان من تصفیه خونگی گرفتم یه ممبران برام اضافه کردن تی دی اس 2بهم میده ولی فشار اب خیلی کمه اگه من از رزین استفاده کنم فشار ابم زیاد میشه؟اصلا تی دی اس 2خوبه برا اکواریوم اب شور؟ممنون میشم سریع جواب بدید 800لیتر اب لازم دارم😢😢😢
تورو خدا جواب بدید خیلی لازم دارم جواباتونو
سلام
لازم نیست تو دو قسمت سوال بپرسید ، در قسمت سوالات آب شور جواب شما رو دادم فقط اگه فشار کمه باید پمپ اضافه نصب کنید و یا دستگاه نیمه صنعتی بخری که مرقوم به صرفه نیست پس بهتره صبر داشته باشی و صبر کنی تا تانک پر بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.