سلام
جفت عروسای من برای دومین بار که براشون لونه گذاشتم 4 تا تخم گذاشتن که چند روز پیش 21 روز تموم شد و مثل اینکه متاسفانه همشون پوچ بودن. ولی باز هم با جدیت روی تخم ها میخوابن و نمیذارن کسی نزدیک بشه و فکر میکنم ماده دوباره تخم داره. الان باید لونه رو بردارم یا نه؟
قبل از عید هم یکبار جفت گیری کردن و بعد از لونه گذاری چند سری پشت سر هم تخم گذاشتن (اصلا مهلت نمیدادن لونه رو بردارم) که باز هم همشون پوچ بود. تا حالا بیشتر از 20 تا تخم گذاشتن که هیچ کدوم جوجه نشده.
دلم خیلی براشون میسوزه، بیچاره ها خیلی خوب از تخم مراقبت میکنن ولی نمیشه. اگر مشکل از عروس نر باشه دیگه کلا درست نمیشه؟
سلام
عروسای من هم نر هم ماده از 6 یا 7 صبح تا 10 یا 11 صبح یه سر سوت میزنن تند تند هم این ور اون ور میپرن
بعد 11 دیگه اروم میشن
این همه سر و صدا واسه چیه؟
سلام
یا بالغ نشده عروس نر یا نطقه نداره و باید عوض شه
البته وقتی تخمها باز نمیشه اونارو بشکونید اگه مثل تخمه مرغه که پوچه اگه توش سیاهی هست یا بو گرفته نشون میده نطفه داره و مشکل جای دیگست یا ضعیفه یا گرما و سرما و رطوبت و مشکلات ژنتیکی باعث میشه جوجه نتونه رشد کنه که بعیده مورد دوم باشه
بهتره نر رو عوض کنید
مرسی
بالغ که شده سنش کم نیست. تا حالا تخم ها رو نشکوندم ولی جلوی نور گرفتم توش فقط یه مایعی هست که تکون میخوره، حتی روزهای آخر هیچ رگ خونی توی نور نیست. به خاطر این میگم که پوچه. این دفعه میشکونم عکسشو میذارم.
خیلی بهم وابسته اند نمیخوام نر رو عوض کنم. راهی نیست که با همین جفت جوجه بشه؟
و یه چیز دیگه: الان لونه رو بردارم؟ یا بذارم باز هم تخم بگذاره؟
ممنون
[QUOTE=abolfazl;256044]اون خورده پر ها و گرد زیاد میریزه
شما باهاش تمرین سخنگویی کن ولی اینجور نیست که حتمن به حرف میاد
عکسش هم میتونید بذارید شایدذوستان بتونن حدس بزنن
تمرین میکنم.اوکی عکسشو ایشالله میزارم .ممنون بابت کمکتون
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)