2.5 تا سه سال سن خوبي براي يادگيريه يا بهترين سن؟در كل كار كردن تو اين سن سخت نيست؟
دوستان ديگه هم نظرشون در مورد سن تي تي 2.5 تا سه ساله؟آخه تا حالا چندين جا بردمو پرسيدم.بعضي ها ميگن حداكثر دو سالشه.بعضي ها هم سه و...
2.5 تا سه سال سن خوبي براي يادگيريه يا بهترين سن؟در كل كار كردن تو اين سن سخت نيست؟
دوستان ديگه هم نظرشون در مورد سن تي تي 2.5 تا سه ساله؟آخه تا حالا چندين جا بردمو پرسيدم.بعضي ها ميگن حداكثر دو سالشه.بعضي ها هم سه و...
سلام.
دوست خوبم طوطی شما سن خوبی برای یاد گیری داره... باهاش تمرین کنید راه میافته به امید خدا....نه چرا سخت باشه وقتی طوطی تون به شما اعتماد کنه همه چی آسون میشه. ...فکر میکنم دوستانی که میگن سنش پایینه رنگ چشماشو خاکستریه تیره میبینن ولی دوستانی که میگن 2.5 تا 3 رنگش چشماشو کرم مایل به قهوه ای میبینن... ..تشخیص سن از روی رنگ چشم بخصوص وقتی که از روی عکس بخواد صورت بگیره(هر عکس میتونه تو یک نور متفاوتی انداخته بشه) کاملا تقریبی هستش و به نظر من اختلاف نظر دوستان هم به خاطر همین نور میتونه باشه.... .من چشم طوطی تون رو کرم میبینم البته شاید اشتباه میکنم.
البته خودتون هم میتونید از روی این لینک ها بصورت تقریبی تشخیص بدین.
قبل از خرید کاسکو
چگونگی تشخیص سن کاسکو
به نظر من اگه شما روی آموزش و جلب اعتماد طوطی تون تمرکز کنید زودتر نتیجه خواهید گرفت.
موفق باشید.
سلام
خیلی از طوطی ها علاقه دارن غذاشون رو مرطوب کنن و بعد بخورن ولی در مورد تخمه بهتره این اتفاق نیفته.مخصوصا تخمه هایی که تو ظرف غذاشونه اگر مرطوب بشه احتمال رشد قارچ توشون خیلی زیاده
در صورتی که طوطی وحشی باشه.....کار کردن کمی سخت میشه ......چون این سن با زیادوکمش تقریبا نزدیک بلوغ هست.....و طوطی بد قلقی هاش از حدود 3 تا 4 سال شروع میشه ..... ولی در نظر داشته باشین که این فقط یک نظره وکاملا شخصی.
اما اگه طوطیتون رام باشه...... و از سن پایین تر دستی شده الان بهترین موقع برای حرف زدن و یادگیری حرکات جالب هستش
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم تخمه هندوانه برای کاسکو ضرر داره؟کاسکو من خیلی دوست داره و زیاد میخوره
ممنون
سلام دوستان عزیز
خیلی ناامید شدم ، حدود 14 ماه است که نیکی پیش من است اگر دو سه ماهه اول کلمات شاپور ، بابا جون و بیا را نمی گفت الان فکر می کردم که طوطی من لال است . هیچی نمی گه حتی سوت هم نمی زنه ، هیچ صدایی از خودش در نمی آورد بخدا دلم برای شلوغ کردن هاش تنگ شده ، دیگه نمی دونم چیکار کنم ؟!!!!!
البته این را بگم صبحها که من خانه نیستم شیطنت می کنه ولی فقط صبح .![]()
سلام
قبلا که راجب طوطیتون نوشته بودید من احساس کردم که طوطیتون یکمی لوس شده ، و طوطی خاکستری اگر لوس بشه کمتر احساس نیاز پیدا میکنه برای جلب توجه و سخنگویی .
بهتره یه مدتی به نسبت قبل ، از زمان بیرون اوردنش کم کنید ، اگر سرش رو نوازش میکنید الان هم نوازش کنید اما کمتر و اگر زیاد رو دست میاریدش الان کمتر بیارید و در مقابل تمرین سخنگوییتون رو باهاش بیشتر کنید و کلماتی که قبلا میگفته مثل باباجون رو بیشتر باهاش کار کنید و وقتی اینها رو دوباره گفت بهش جایزه بدید و شروع کنید به اموزش کلمات جدید ، من قبلا هم در قسمت اموزش سخنگویی گفتم که هانی من بعضی مکان ها رو بیشتر دوست داره و کلماتی رو که اونجا باهاش کار میکنم رو زودتر میگه ( مثلا صندلی میز کامپیوترم) ، شما هم ببینید طوطیتون کجا رو بیشتر دوست داره و امتحان کنید شاید جواب داد.
سلام
با توجه به اینکه از روی عکس نمیشه دقیق رنگ چشم رو تشخیص داد و خودتون هم میگید که به چند نفر نشون دادید و نظرها متفاوت بود ، بهترین کسی که میتونه رنگ چشم رو تشخیص بده خودتون هستید .
شما در نور طبیعی روز بدون اینکه لامپی روشن کنید رنگ چشم طوطیتون رو ببیند ( مثلا صبح) .
اگر رنگ چشم طوطیتون طوسی بود بین 1 تا 2 سال سنشه و اگر سفید باشه بین 2 تا 3-3/5 سالشه و اگر نباتی یا کرم باشه بین 3-3/5 تا 4 سال سنشه و رنگ چشم زرد هم که بالای 4 سال سن داره.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)