سلام دوست عزیز،معمولا جوجه فنچها 20 روزگی به بعد از لونه میان بیرون(این زمان متغییر هست)فکر نمیکنم تغییر قفس اگر بدون استرس و آروم باشه مشکلی پیش بیاد واسشون،موفق باشیدسلام . خسته نباشید . ببخشید چند روز طول می کشه که جوجه های فنچ از لونه خارج بشن . من هفته دیگه مهمونی دارم و مهمونهام هم چند تا بچه کوچیک دارند . تا اون موقع جوجه بزرگم تقریبا بیست و دو سه روزشه . می خواستم ببینم می تونم قفس رو جا بجا کنم یا نه . می ترسم بچه ها اذیتشون کنند . ممنون از لطفتون
ببخشید من خیلی سوال می کنم . الان دو روزه جوجه بزرگه از لونه میاد بیرون . هنوز پرواز بلد نیست و کف قفس مشینه . می خوام بذارمش تو لونه می پره ولی خیلی کم . به نظرتون کارم درسته ؟ بازم باید بذارمش تو لونه یا دیگه نیازی نیست ؟ ممنون
سلام خواهش دوست گرامی، این که دست تو قفس کنید و جوجه رو بگیرید و بذارید تو لونه بیشتر به جفت استرس وارد میکنه تا اون جا به جای یک شبه!نیاز نیست اینکار رو انجام بدید و این افتادنها عادی هست،پس نگرانی نداره بهتره فقط از نظر تغذیه و بهداشت بهشون برسید بقیشو بذارید به عهده خود جفت،موفق باشید
Sent from my ASUS PadFone using Tapatalk
وااااای . یکی از جوجه فنچام تو لونه مرده . حدودا ده دوازده روزه . چه کارش کنم ؟ تو رو خدا زود جواب بدید
سلام
چند روزه فنچ نرم میفته دنبال مادش و مادهه همش فرار میکنه ... بنظرتون علتش چیه؟ماده آماده نیست ؟ انگار ماده دوست نداره جفت گیری کنه .... الان 5 ماهه دارمشون ولی تخم نزاشتن![]()
ممکننه دلایل مختلفی داشته باشه ولی احتمال اونی که خودتون گفتید یعنی آماده نبودن فنچ ماده از همه بیشتره. بعضی وقتا هم به ۱۰۰۱ دلیل جفت نمیشن با هم ولی همین ۲ فنچ رو اگر در گله رها کنید هر کدوم با پرنده دیگه ای جفت میخورن و تخم گذاری هم میکنند.
جالبیش اینه که با هم میرن تو لونشون و شبها اونجا میخوابن و موقع آبتنی فنچ نر جاشو به ماده میده ... این یعنی جفت شدن دیگه
احتمالا ماده یه مشکلی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.