دورود.
ایا عروس هلندی مثل سان کانور(طوطی خورشیدی) بازی گوش هست؟؟؟
عروس با چ اسباب بازیایی بازی میکنه؟؟
بسکتبال؟ توپ؟
میشه از اسباب بازیاتون لیستی عکسب چیزی بذارین؟؟ ممنون
دورود.
ایا عروس هلندی مثل سان کانور(طوطی خورشیدی) بازی گوش هست؟؟؟
عروس با چ اسباب بازیایی بازی میکنه؟؟
بسکتبال؟ توپ؟
میشه از اسباب بازیاتون لیستی عکسب چیزی بذارین؟؟ ممنون
سلام سوالاتتون رو تو یک پست بپرسید
به اندازه سان کانور رو خبر ندارم ولی بازی گوشه
اسباب بازی های چوب کوچک هر چی باشه میتونه باهاشون بازی کنه عکساش تو انجمن فکر میکنم باشه تو بخش فروش
بسکتبال نیاز به اموزش داره و یک نوع تریک هست که باید بهش اموزش بدید
نیاز هست همینطوری به عروس نر ویامین ad3e داد؟ یا فقط زمان جفت زدنش باید داد؟(قصد جفت زدن ندارم)
سوال دیگه ایا عروس ها مثل ی سری طوطیا دیگه میشه براشون از این لونه های مثلث شکل پارچه ای یا حوله ای گذاشت که داخلش بخوابند؟ یا اصلا لونه ای چیزی براشون گذاشت یا اون لونه ام باید زمان جفت انداختن گذاشت؟
سلامنیاز هست همینطوری به عروس نر ویامین ad3e داد؟ یا فقط زمان جفت زدنش باید داد؟(قصد جفت زدن ندارم)
سوال دیگه ایا عروس ها مثل ی سری طوطیا دیگه میشه براشون از این لونه های مثلث شکل پارچه ای یا حوله ای گذاشت که داخلش بخوابند؟ یا اصلا لونه ای چیزی براشون گذاشت یا اون لونه ام باید زمان جفت انداختن گذاشت؟
نه لازم نیست که به عروس AD3E داد و بهتره فقط در دوران جفت زدن مصرف کرد.
خیر برای عروس نمیشه لونه گذاشت و لونه را باید فقط بعد از دیدن جفت گیری گذاشت البته برای بعضی عروس ها هم تا لونه نذارید جفت گیری نمیکنند.
ولی در کل بهتره در زمان جفت زدن باشه
چیزی لازم نیست براشون بذارید فقط زمانی که جفت شدننیاز هست همینطوری به عروس نر ویامین ad3e داد؟ یا فقط زمان جفت زدنش باید داد؟(قصد جفت زدن ندارم)
http://www..com/v/lGqgZ
این تریکا خیلی جالب بود. دست دادن + دور خودش چرخیدن + پریدنش رو دست رو اموزشش رو تو انجمن دیدم.کارم کردم.
اگه بقیه این تریکها رو میشه اموزششم تهیه کنید ممنون
سلام
الان بعد هشت روز از جفت گیری ای ک دیدم میگذره ولی روزی ی بار ماده سرشو میکنه تو لونه فقط
نر هم ک روبه ماده نمیخونه و دنبالش نمیره
امکان داره جفت گیره بشه ولی تخم نکنن?
خیلی نگرانم
میخوام ب عروسم ترفند عقاب بزرگ(که بالهاشو باز میکنه) یاد بدم ولی نیمذاره ب بالهاش دست بزنم. چکار باید کنم؟راحت سر میده بخوارونم.
رام رام هست
پرنده های من بعد از دو هفته یا یه کم بیشتر که از جفتگیریشون میگذشت رفتن تو لونه.....فکر کنم طبیعیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.