ولی در کل نر همش میخواد افراد خونه رو ببینه و بیشتر توجهش ب بیرون قفس هستش.
ماده هم بیاد کنارش پاشو میگیره
این نر ها چرا تو طوطی عروس انقد عصبی ان? براش میخونه بعد میزنتش.
لطفا راهنمایی کنید
ممکنه نر دستی باشه و بخواد بیاد بیرون
دعواهاشون زیاد جدی نیست(اکثر اوقات) و بهتره کاری بهشون نداشته باشید
سعی کردم بیرون نمیاد
دست تو قفس میکنی بالاشو باز میکنه دعوا میگیره
چند کلمه صحبت میکنه ولی فقط سلامشو میفهمم
ماده هم تا نر نزدیکش میشه بالاشو پهن میکنه ک نر بیاد روش ولی نر فقط میخونه و ی بار فقط جفتگیریشونو دیدم
پر ریزی هم دارن فک کنم
معمولا پرندگان وقتی پریزی دارن تخم نمیکنن حداقل کبوترها اینجوری هستن اگه واقعا پریزی دارن لونه بردار پریزی که تموم شد نصب کن چون تو پریزی پرنده خیلی خیلی زیاد ضعیف میشه
اگر هردو اماده هستن و جفتگیری هم دیدید اجازه بدی ادامه بدن. مطمعنید پرریزی دارن؟ معمولا تو پرریزی رفتارهای مستی رو نشون نمیدن
این عروس نر همیشه درحال خوندن هستش یا فقط وقتی که مست میشه و میخواد جفتگیری کنه میخونه من که تاحالا نشنیدم عروس نر من بخونه فقط با ماده تک سوت میزنن از نر بودنش مطمینم بالغم هستش شایدم میخونه به دلیل سرصدا زیاد کوتوله ها نمیشنوم ولی هروقت دیدم فقط تک سوت زده ماده هم تک سوت میزنه
ویرایش توسط منصور : 17th June 2015 در ساعت 10:52 PM
نه کاملا بلبلی میخونهاین عروس نر همیشه درحال خوندن هستش یا فقط وقتی که مست میشه و میخواد جفتگیری کنه میخونه من که تاحالا نشنیدم عروس نر من بخونه فقط با ماده تک سوت میزنن از نر بودنش مطمینم بالغم هستش شایدم میخونه به دلیل سرصدا زیاد کوتوله ها نمیشنوم ولی هروقت دیدم فقط تک سوت زده ماده هم تک سوت میزنه
صداشم پر کردم
خیلی قشنگ میخونه
دورود.
ایا عروس هلندی مثل سان کانور(طوطی خورشیدی) بازی گوش هست؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.