تاپیک پایین رو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
تاپیک پایین رو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
سلام یکسوال وقتی هوا تاریک میشه عروس هایه من میرن رو تور میچیسپن و تکون نمیخورن احتمالا همینجوری هم میخوابن این نوع خوابیدن طبیعی هستش تو اونجایی که هستن شب خواب با نور پایین هم هس ولی اینا کنار هم میچسپن به تور قفس و تکون هم نمیخورن قفسشون بزرگ و دست سازه روزا هم بیشتر کف قفس هستن و اونجا میچرخن
سلامسلام یکسوال وقتی هوا تاریک میشه عروس هایه من میرن رو تور میچیسپن و تکون نمیخورن احتمالا همینجوری هم میخوابن این نوع خوابیدن طبیعی هستش تو اونجایی که هستن شب خواب با نور پایین هم هس ولی اینا کنار هم میچسپن به تور قفس و تکون هم نمیخورن قفسشون بزرگ و دست سازه روزا هم بیشتر کف قفس هستن و اونجا میچرخن
چیز خواستی نیست بعضیا به قفس میچسبن و بعضی رو زمین و بعضی رو چوب
سلامسلام یکسوال وقتی هوا تاریک میشه عروس هایه من میرن رو تور میچیسپن و تکون نمیخورن احتمالا همینجوری هم میخوابن این نوع خوابیدن طبیعی هستش تو اونجایی که هستن شب خواب با نور پایین هم هس ولی اینا کنار هم میچسپن به تور قفس و تکون هم نمیخورن قفسشون بزرگ و دست سازه روزا هم بیشتر کف قفس هستن و اونجا میچرخن
بعضی عروس هلندی ها همین طور هستند . اگر موردی در محیط باعث ترسشون نیست این طور خوابیدن اشکالی ندارد
تو محیطشون چیز خاصی نیس فقط اونجا کوتوله و باجی هم نگه داری میکنم ولی فکر نکنم این باعث ترس و مشکلی بشه چون ارتفاع قفس عروسا زیاده از بقیه پرنده ها بالاتره و فاصله هم دارن با بقیه پرنده ها و شبا سوت و کور هستش همه خوابن
سلام ببخشید یه سوال عروس نر من زود زود بالهاش و باز میکنه میخونه ماده هم اونطرف نشسته فقط نگا میکنه ممکنه اینا جفت رفته باشن یا ممکنه ماده اماده نیست؟؟؟
از ویتامین ad3eاستفاده کن .باسلام و احترام خدمت همه دوستان.
مدتی از فروم دور بودم. از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام و مزاحمتون بشم.
جفت عروس هام در حال حاضر روی تخم هستن. ولی عروس نر ضعیف شده و مدتی هست از رنگ و رو افتاده یعنی پرهای زرد که روی سرش بود خیلی کمرنگ شده و رنگ خاکستریش خیلی روشن شده.
قبل از تخم گذاری از ویتامین توتال استفاده میکردم ولی جواب نداد. شما چی پیشنهاد میدید که موثر باشه؟
با تشکر
سلام
بعد جفتگیری نر بازم بخونه اشکالی نداره??
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.