سلام دوستان
من سه روزه یه جوجه ملنگو سرلاکی گرفتم...پرهاش تقریبا کامله بجز زیر سینه و شکمش
روز اول با سرلاکی که از داروخونه تهیه کردم تغذیش کردم(دسترسی به سرلاک مخصوص ندارم)بعد که تحقیق کردم فهمیدم برای طوطی مضره و دیگه بهش ندادم...به جاش هویج ابپز رو با موز و سیب و یکم مغز تخمه رو مخلوط و رقیق میکنم و هر 3-4 ساعت 5-7 میلی از اونو با سرنگ بهش میدم
خیلی خوب از سرنگ استقبال میکنه و راحت دهنشو باز میکنه اروم میریزم داخل نوکش تا خودش قورت بده
بنظرتون در کنار این مخلوط میوه ها هرزگاهی از همون سرلاک انسانی استفاده کنم مشکلی داره؟
جوجه نیازش با همین غذا تامین میشه؟
5-7 میل در هر وعده کافیه؟
و اینکه وسط شب هم باید بهش غذا بدم یا نیازی نیست؟
ممنون
سلام
ر هیمن غذایی که الان استفاده میکنید بدید بهش و سرلاک رو عوض نکنید
تمام نیازش رو ممکن تانیت نکنه ولی از سرلاک های دست ساز دیگه میتونه بهتر باشه
در طول شب برای جوجه های خیلی سن پایین هست ولی اخرش شب و اول صبح بهش غذا بدید
مقدار دقیق نداره هر موقع چینه دونش خالی شد غذا بدید
سلام من يه جوجه عروس هلندي ٥هفته اي دارم كه بهش سرلاك كودك ميدادم ولي فهميدم مضره و سرلاك excat گرفتم براش ولي نميخوره به سر سرنگ نوك ميزنه مزشو چك ميكنه و ديگه نوكشو باز نميكنه ..چيكارش كنم همون سرلاك قبليو بدم يا به زور غذا بدم بهش؟![]()
سلام اگر منظورتون جوجه ملنگو هست ازش عکس بدین تا سنش رو بهتون بگیم.بابت باقی سوالتتون هم این تاپیک رو مطالعه کنید:
http://www.parsipet.ir/thread15575.html
سلام ممنون از همه عزیزان که راهنمایی میکنن.من یه شاهطوطی سرلاکی خریدم الان تقریبا چهلوسه روزشه دو یا سه روزه که وقتی میخوام بهش سرلاک بدم نمیخوره واسه همین سرلاکشو کردم دو وعده در روز اونم بزور بهش میدم ولی از روزی که دارم به زور سرلاک میدم دیگه بلال زیاد نمیخوره نا چند روز پیش خیلی بلال میخورد با اینکه چهار وعده سرلاک میدادم.یخورده تخمه میشکنه ولی به نظر نمیاد سیر شه ممنون میشم راهنمایی کنید احساس میکنم یکم لاغر شده
خسته نباشید خدمت اساتید
عروس من 21 روزشه امروز یکم سرلاک رفت تو یکی از بینیش واسه اینکه اینقدر تکون خورد
چکار کنم تا تمیز بشه ؟
یا خودش تمیز میکنه بینیشو ؟
ویرایش توسط saeidsam : 11th October 2015 در ساعت 11:20 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)