دوست عزیز یه سوال دارم فرض کن شما یه وارد کننده ای که یه بار حدود 30 باکس آوردی و به نقاط مختلفی از ایران منجمله مغازه های نواب هم ارسال کردی حالا در این بین فقط یکی از این خریدارها عنوان میکنه تمامی ماهیایی که دریافت کرده مریض و مرده بودن در حالی که همه اونها حداقل یک روز داخل مغازه خودتون بودن و در عین حال هیچکدوم از سایر خریداران عمده هم شکایتی نداشتن اونموقع نظر شما راجع به مریض و مرده بودن ماهیها چیه؟ در هر حال من واقعا از بابت اینکه به شما خسارت خورده متاسفم و امیدوارم در آینده رضایت بیشتری از خریدهاتون چه از دلفیران و چه از سایر همکاران فروشنده داشته باشید.
مجددا عرض میکنم هدفم دفاع از دلفیران نبوده و نیست و فقط قصدم اینه که یه سری اطلاعات در رابطه با اتفاقاتی که در جریانه به دوستان ارائه کنم. و خیلی دوست دارم این بحث ادامه پیدا کنه بخصوص در صورت امکان در یه تاپیک جداگانه تا بشه در رابطه با این مسائل بحث و تبادل نظر کرد

دلفیران هستم ولی ایا کسی که اینا رو باکس کرده ندیده اینا مریضن یا در حال مردن هستن 
رو بایکالر زوم کنید و شکمشو ببینین این یکیشونه که الان عکسش مونده بحث خسارت نیست بحث مشتری مداریه

دلیل خاص بودنش هم به خاطر روتور اونه.
این مدل گرید ویل(grid wheel) اسمشه که جدیدترین مدل روتور هست و از روتورهای پین ویل خیلی بهتره. تو روتورهای مش ویل اب و هوا خوب مخلوط میشه ولی قدرت بالانس اب رو نداره که روتور گرید ویل این مشکل رو نداره. ویدئوهاش هم تو you tube هست. نسبت به قدرت کم واتر پمپ بیشترین راندمان رو داره. بیش از حد کف میکنه و اب تقریبا به رنگ شیر در میاد. از دوستان فروشنده ی عزیز میخوام بدونم این مدل پیدا میشه. قبلا یه جا دیگه که گفته بودم اقای فربد گفته بود که روتور مش ویل پیدا نمیشه. ولی این یه مدل خیلی معروف شده و فعلا دو مدل از اون وارد بازار شده. به مغازه دار های نواب زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادند. میشه یه کمک بکنید بگید چه جوری میشه یه همچین چیزی از توایران بگیرم..ممنون