کمکم کنید . عروس گرفتم یه جفت ولی ماده مرد امروز . نمیدونم چرا مرد. حالا یه ماده دیگه برا نرم خریدم . اما چرت میزنه همش نمیدونم چرا . میترسم این هم بمیره . کمکم کنید لطفا . بعد میخواستم بگم برا جفت خوردنشون باید چیکار کنم؟. دوستان کمکم کنید
کمکم کنید . عروس گرفتم یه جفت ولی ماده مرد امروز . نمیدونم چرا مرد. حالا یه ماده دیگه برا نرم خریدم . اما چرت میزنه همش نمیدونم چرا . میترسم این هم بمیره . کمکم کنید لطفا . بعد میخواستم بگم برا جفت خوردنشون باید چیکار کنم؟. دوستان کمکم کنید
دوستان جفت نر : خاکستری و ماده : گلباقالی جوجه هاش معمولا چه رنگی میشند؟؟؟
ممنون
سلام.امروز طوطی هارو بردم سر تراس.نگطوطی نر غرغر میکرد مث جوجه نر قناری ک خوندن بلد نیست.نشونه خوبیه? ۱۰۰درصد نره?
هر حیوونی موقع ورود به محیط جدید کم غذا و بی حال میشه . اگه تو مغازه چک کردید رفتارشو بعد خریدید مورد خاصی وجود نداره .
اگه هردو اماده هستن که بعید میدونم. میتونید بندازید پیش هم . ولی در کل بهتره قفساشون از هم دور باشن در حد صدا شنیدن . حدودا 6 5 روز بعد اگه دیدید موقع شنیدن صدای همدیگکه زیاد عکس العمل نشون میدن و جیغ و داد میکنن قفساشونو بیارید نزدیک همدیگه حدودا 2 3 متر با هم فاصله داشته باشن . چند روز بعد قفساشونو به هم دیگه بچسبونید و نهایتا دو سه روز بعد بندازیدشون پیش هم اگه اشتباه نکنم بهتره نر رو بندازید تو قفس ماده
توی این مدت غذای های گرم ( به صورت متعادل به خاطر گرمی هوا) به هر دو پرنده بدید تا مست و اماده بشن
و یه چیز دیگه : پروسه جفت انداختن ممکنه تا 1 ماه طول بکشه و یا اصلا دوتا پرنده به هم علاقه نشون ندن و در این صورت مجبور میشید یکی از پرنده ها رو عوض کنید. بهتره رفتارشونو زیر نظر بگیرید ممکنه نر اماده باشه و ماده تمایلی به نر نداشته باشه و بالعکس.
نمیشه دقیق گفت چون رابطه غالب و مغلوب تعیین میکنه . ممکنه نر خاکستری پدری آلبینو داشته باشه و ژن آلبینو رو هم داشته باشه در حالی که ژن غالبش خاکستریه و تو جوجه ها با درصد احتمال کم البینو متولد بشه.ولی جفتی که من داشتم همونی بود که شما گفتی. جوجه هاش ابلق، گلباقالی، سینامون، خاکستری میشدن . ولی بازم میگم ممکنه تفاوت داشته باشن هیچ چیز قطعی وجود نداره
به احتمال 99 درصد بله .
البته ماده های مست و اماده جفت گیری هم بعضا ریزخونی و اواز بسیار نا منظمی ممکنه داشته باشن .
سلام من يه جوجه لوتنينوي سي روزه دارم ميگن اگه كچل باشن از وقتي جوجه هستن مشخصه...جوجه ي منم رو سرش پري نداره كچله؟حتي تاجش هم در نيومده!!ممكنه تاج هم نداشته باشن؟!و يكي ديگه هم اينكه رو قسمت چينه دونش هم پر نداره!!رو قسمت چينه دونش هم ميشه پر نداشته باشه يا هنوز وقت هست واسه در اومدنش؟!!
يه سوال ديگه اينكه پرندم زياد تميز نيست چون جوجس هم نميدونم چطور تميزش كنم كه يه وقت سرما نخوره..چيكارش كنم؟؟
سلام پشت سش اختمال زیاد پر در نمیاره ولی تاجش درست میشه چینه دونش هم باید الان پرداشته باشه که فکر میکنم توسط والدینش کنده شده اون تا هفته دیگه پر درمیاره اگه جفت پرهاشو کنده باشن
یکم پنبه نم دار کنید و اروروم تمیزش کنید البته تمیز کردن فقط قسمتهایی که سرلاک ریخته باشه بقیه بدنش نیاز به تمیز شدن نداره
سمت راستیه ماده ای بود که مرد و سمت چیه نره هست
ماده ی جدیدی که گرفتم تو عکس پایین سمت چپیه هست . ایا به نظرتون اینا جفت میخورن یا نه ؟
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)