والا از بعد از این حالت و چرخش روی بیشتر گیاهان حباب ریز هست نمیدونم فتوسنتزه یا چرخش این حباب های ریز هوداهی باعث شده این حباب ها بهشون بچسبه مخصوصا زیر روتالا و هیگروفیلیلا که تا الان اصلا حبابی ندیده بودم
ممکنه حباب های هودهی باشن نه فتونستز ؟
اتصالات همگی محکم و پرس هست . ممکنه مشکل از این باشه که فیلتر قویه و سریع آب رو خالی میکنه در نتیجه هوا از قسمت بالای فیلتر وارد بشه ؟
آره چون ورودی خود پاور هد با سقف بدنه حدود چند سانت فاصله داره . چربی گیر قطعه روی فیلتر مکش اصلیه . الان یکم چرخوندمش به سمت دیگه هوا دهیش خیلی کمتر شد به صورت خیلی ریز و خیلی کم الان حباب ریز وارد تانک میشه .به احتمال قفس توی خوده فیلتر فاصله بین ورودی پاور و سقفش هوا هست و پر نشده که فکر کنم مشکل اینه تا مر میشه وار سریع تا بالای خودشو خالی میکنه میفرسته توی لوله درسته ؟ اگر اتصالی پیدا کنم که آب رو از نزدیک تر به سقف توی پاور هد بکشه حل میشه به نظرتون ؟ پد هارو تازه دیروز تعویض کردم
سلام دوستان
به نظرتون میشه از سامپ داخلی برای تانک گیاهی میشه استفاده کرد کسی استفاده کرده ممنون
سلام یکسری خوبی هایی داره یک سری بدیهایی داره ...........
نمای تانک رو به شدت خراب میکنه .....تانک رو از حالت یک منظره طیعی در میاره ....
یکی از نما های تانک رو میگیره و امکان مشاهده وضعیت تانک از اون نما کم میشه که یه وقت جلبک نزده باشه
موجودات زنده میرن داخل سامپ ...هر کاری کنی بالا خره میره
فکر میکنم فیلتر سطلی بهتر داخلش باکتری سازی میشه چون یک محیط تاریک و محصوره ......چون سامپ محصور نیست بو هم میده .....باید کاری کنی نور داخلش نشه
در کل حرف اخر اینکه
سامپهای اب شور چون داخلش ریزش و گردش اب بالاست با اکسیژن گیری اب و بیوبالها ....باکتری سازس زیاد میشه و در یک محیط تاریک در زیر تانک قرار میگیره ولی در پلنت این جور گردش ها و ریزش ها با عث پریدن co2 میشه ,
ویرایش توسط foood : 26th May 2015 در ساعت 09:59 PM
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)