سلام.
آلترنانترا صورتیمو چه جوری تکثیر کنم؟این گیاه فقط زیر برگاش صورتیه؟
سلام.
آلترنانترا صورتیمو چه جوری تکثیر کنم؟این گیاه فقط زیر برگاش صورتیه؟
مقدار ليتر در ساعت كه روي اكثر واتر پمپها نوشته شده صحيح نيست و در عمل شايد نصف اين مقدار قدرت داشته باشن . از اساتيد هم بپرسيد شايد اين نكته رو تاييد كنن . اما شما شيلنگ رو هم خيلي بلند گرفتيد . راه نداره نصفش كنين و از اون حالت پيچ و تاب در بياد تا آب با فشار بيشتري خارج بشه . درثاني اگر پد و اسفنج و مدياي زيادي در فيلتر گذاشتيد ميتونيد كمترش كنيد تا سرعت گردش آب بيشتر بشه
موفق باشي
سلام دوستان
برا تانک گیاهی بهترین دما چقدره؟
هم برا ماهی ها مناسب باشه هم برا گیاهان
ممنون
سلام
آیا گیاهی تو سبک الودئا (به غیر از انوبیاسها،جاواها و خزه ها) هست که بتونم بدون بستر (به سنگ یا چوب بسته شود) تو تانک بگذارم؟
با سپاس
سلام
لطفا اگر گیاهی تو سبک الودئا (گیاه با ساقه های بلند) که بالا رونده باشه نه مثل انوبیاس یا جاوا که پخش میشوند، که قابلیت رشد بدون بستر رو داشته باشه و با سنگ یا چوب در اب فیکس بشه را میشناسید لطفا معرفی فرمائید.
با سپاس
سلام
دمای معمول تانک گیاهی 24 تا 27 درجه سانتیگراد هستش.
ولی این دما بستگی به طرح شما در مورد نوع گیاهان و آبزیان داره.
یعنی گیاهانی مثل گندمی ، آنوبیاس یا کریپتون می تونند تا دمای 31 درجه رو تحمل کند و رشد و سلامت خوبی داشته باشند که با آبزیان گرم آبی نگهداری می شن.
با توجه به طرح مورد نظز برای تانکتون ( تصمیم همزمان در مورد گیاهان و آبزیان ) دما رو تعیین کنید.
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
سوال :
گاهی اوقات هر 20 ثانیه یکبار یه سری حباب ریز که همون اکسیژنه وارد تانک میشهاز فیلتر سطلی و به حالت دفیوزر خیلی ریز توی تانک پخش میشه البته کم . این به حلالیت co2 لطمه نمیزنه چون هرکاری کنم این حباب ها قطع نمیشه از توی فیلتره فقط گاهی قطع میشه چند ثانیه بعد دوباره یذره میاد ؟؟؟ و روی سطح آب حباب های ریز جمع میشه ولی تلاطم روی سطح ندارم ؟؟؟
سوال عجیب دیگه ای هم دارم . من گیاهام تقریبا از وقتی روز میشه و طلوع میکنه و هوا روشن میشه باز میشن ولی نور تانک ساعت 12 راه میافته تا ساعت شیش . این قفه بین ساعت 7 صبح حدودا تا ساعت دوازده که گیاه باز میشه و منتظر جذب نور هست ولی نور خاموشه ممکنه باعث ریشه زدن گیاها از ساقه شده باشه ؟؟؟
ویرایش توسط vestlaif : 26th May 2015 در ساعت 04:29 PM
سلام
شايد فيلتر از جايي هوا ميكشه . بست هاي شيلنگهارو سفت تر كن و يا اينكه چون چربي گير سطح آب از بالا آب و هوا رو داخل ميكشه اين حالت پيش مياد .
وقتي صبح ميشه و نور كمي به گياها ميخوره اونا متوجه ميشن روز شده و برگهاشونو باز ميكنن . در اين حالت رشد عموديشون بيشتر ميشه و چون نور بهشون نميرسه ممكنه از ساقه هم ريشه بدن . با مقوا جلوي رسيدن نور به تانك رو بگير تا زماني كه خودت لامپ هارو روشن كني
موفق باشي
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)