سلام به دوستان.
من یه جوجه طرقه پیدا کردم که نمیتونست پرواز کنه.
آوردمش خودنه .نمیدونم چی میخوره.ارزن گزاشتم براش.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام به دوستان.
من یه جوجه طرقه پیدا کردم که نمیتونست پرواز کنه.
آوردمش خودنه .نمیدونم چی میخوره.ارزن گزاشتم براش.
لطفا راهنمایی کنید.
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 12th July 2015 در ساعت 12:09 AM
سلام طرقه در طبیعت ملخ . سوسک . حشره . مورچه و دونه د همچنین میوه میخورن - چون توی محیط بسته اینها رو نمیشه بهش داد بهتر تخم کتان و گوشت مرغ ابپز شده بدون هیچ افزودنی درهفته یکی دو وعده خوبه قفس گرد مناسب هست - اب پیش بزارید و تخم کتان و کف دریا و همچنین یه سنگ پا براش بزارید برای کج نشدن نوکش سنگ پا بهترین وسیله است و طرقه حمام خاک رو بیشتر از حمام آب دوست دارد غذای تقویتی تخم مرغ اب پز شده و اگر تونستید پوست تخم مرغ رو پودر کرده و به تخم مرغ ابپز شده اضافه کنید
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 17th May 2015 در ساعت 10:30 PM
خواهش میکنم
ارزن و دونه پارس هم میخوره دونه پارس معمولا یه کم نمدار میکنن بعد به پرنده میدن - پرنده بیچاره ترسیده امکان دار یخورده طول بکشه تا دونه بخوره براش آب حتما بزارید و یه جای ساکت که رفت آمد نباشه تا ترس پرنده کمتر بشه . بله هم می تونیت نگهدارید و هم میتونیت آزادش کنید ولی اگر خواستید آزادش کنید سعی کنید زودتر از یک ماه باشه یعنی تونست پرواز کنه به قفس عادت کنه امکان داره بطور طبیعی توی طبیعت بسختی زندگی کنه .
سلام دوست عزیز اگه امکانش هست حتما عکس از جوجتون توسایت بذارین تا سنش حدودی مشخص بشه امکان داره جوجتون هنوز دون خور نشده ....
اگر دون خور شده با توصیه های آقای خلیلی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد کمی که صبر کنی گرسنه که شد دون میخوره اما جاشو یه جای آروم و ثابت بذار سگ و گربه هم نزدیکش نباشه
اما اگه هنوز دون خور نشده باید سعی کنی با دست بهش غذا بدی مگر نه زود میمیره بهترین غذاشم خمیر دو پارس هستش .توصیه میکنم حتما براش ملخ پیدا کن دستو رد نمیکنه![]()
خیلی ممنون.
الان 4-5 روزه مشکلی براش پیش نیومده.
ملخ هم شاید امروز رفتم گرفتم اگه وقت شد.![]()
سلام خیلی خوبه . فقط یک مورد اگر قصد نگهداری شو دارید حتما یه سنگ پا یه آجر یا چیزهای شبیه همین توی قفسش بزارید چون نوگش کج میشه اگر هم کج بشه بمرور زمان ضعیف میشه و مرگش فرا میرسه یه کاسه خاک هم براش بزارید چون بیشتر حمام خاک رو ترجیح میده تا آبتنی رو . در ماه یکی دوبار آبتنی هم براش خوبه .
سلام یه طرقه دارم جدیدا سخت غذا از دست میگیره میخواسم بدونم چجوری دون خورش کنم بعدا میخواسم بدونم چجوری دهن دارش کنم
سلام
قبل دون از دست میگرفته و الان سخت دون میگیره و یا کلا تازه قصد دارید دستی کنید طرقه رو ؟
اگر رام هست ولی از دست دون نمیگیره مشکلی نیست و اتفاقا بیشتر و بهتر آواز خوانی خواهد کرد .
دهن دار کردن طرقه و کلا تمام پرنده های آوازخوان باید از جوجگی اقدام به آموزش کنید ولی با این حال طرقه از اکثر پرنده ها بهتر دهن میگیره در هر سنی که باشه ، باید اون آوازی رو که مدنظرتون هست رو با ضبط صوت برای پرنده پخش کنید اگر در زمان پر ریزی باشه بهتر و تاثیر گذار تر هستش .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سنشو نمیدونم ولی تازه داره دم در میاره رام رامه ولی دیگه از دست غذا نمیگیره چجوری دون خورش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)