سلام مجددببخشیدمن اطلاعات چندانی درموردمدیاو واترپمپ ندارن می خواستم بدونم چه نوع مدیاوچه اندازه ای وچه واترپمپی نیازدارم وباتوجه به ایناقطروارتفاع لوله چقدرباشد؟؟؟؟باتشکرببخشیدک ه اینقدرسوال می کنم
سلام
دوست عزیز شما با توجه به نوع تانک ( شور - شیرین - گیاهی ) و آبزیان حاضر تو تانک و حجم آبگیری باید تصمیم بگیرید چه نوع فیلتراسیونی ( تاپ فیلتر - سامپ - فیلتر اکسترنال) با چه مشخصات و چه مدیاهایی استفاده کنید.
برای راهنمایی بیشتر موارد بالا رو اعلام کنید تا دوستان و اساتید بتونند راهنماییتون کنند.
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
سلام اکواریوم من اب شیرین هست اگه میشه برای هرسه نوع (تاپ فیلتر٬سامپ وفیلترسطلی)مدیاهارونام ببریدوتوضیح دهید؟؟؟mer30
vest laifببخشیداسمتون رونمی دونم می خواستم بدونم شماداخل هر7سبدمدیار قراردادید؟؟؟/ازچه مدیاهایی استفاده کردید؟؟؟طرزقرارگرفتنشون چجوریه؟؟؟؟ ببخشیدکه این همه سوال می پرسم
سلام دوستان
من برای فیلتر سطلی از وارت پمپ سی استار با مشخصات 1300 لیتر بر ساعت و 18 وات و پرتاب 1.2متر استفاده کردم ولی انگار توی تانک جریانی ندارم فقط روی سطح خیلی خیلی خیلی کم جریان ملایم هست از سطح به پایین دیگه هیچ جریانی میشه گفت نیست . فقط در یه حالت که اگر اسکیمر رو فعال کنم یکم تلاطم بوجود میاد و باعث میشه کمی گردش آب قابل مشاهده باشه در غیر این صورت این جریانی بین گیاهان حتی به صورت ملایم نیست . نظرتون چیه ؟
از پاور هد قوی تر استفاده کنم یا همین کافیه ؟
بدلیل اینکه شیر قطره ای گذاشتم پس میتونم فشار خروجی رو کنترل کنم میتونم از سوبو 4000 استفاده کنم ؟ با قدرت 3000لیتر بر ساعت 2.5 ارتفاع ؟ از این لحاظ میگم ک ممکنه این فیلترو روی تانک دیگه وصل کنم و از اوجایی ک شیر خروجی دارم بشه فشار رو کنترل کنم نظرتون چیه ؟
نگرانی اصلیم اینه اگه فشار خروجی رو با شیر کم کنم به پاورهد فشار نمیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ممنون
سلام
برای تانک 100 لیتری شما ، پمپی با گردش 400 تا 600 لیتر در ساعت مناسبه . تو بیشترین جریان می تونی تا 800 زیادش کنی ولی باید جریان رو به جهتی هدایت کنی که تلاطم سطحی نداشته باشی.
البته اگه از فیلتر های چینی و متفرقه استفاده می کنی باید توجه داشته باشی که افت فشار زیادی دارند و زمان کوتاهی از راه اندازی.
تمیز بودن مدیاها بخصوص فیلتر هود و اسفنج خیلی مهمه. در غیر این صورت با فشار اومدن به پمپ آب باعث سوختن اون می شه.
در مورد کاهش فشار پمپ با استفاده از شیر خروجی ، کاملا مخالفم. چون به پمپ فشار میاره و طی زمان اون رو می سوزونه.
مگه اینکه از پمپ ها قابل تنظیم استفاده کنی که خودشون کلید تنظیم خروجی بر حسب کنترل جریان ورودی برق دارند.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
ممنون از راهنماییتون
با تعویض واتر مپم و ارتقا به پاور هد 3880 سوبو به فشار 2000 لیتر برساعت و پرتاب 1.8 متر و کوتاه کردن لوله ورودی کامل تونستم فشار رو بالا ببرم در حدی که میخواستم اصلا تلاطم رمهم روی سطح ندارم و بدون اینکه گیاها تکون بخورن جریان کاملی توی تانک جریان داره .
تجربه ای که فکر کنم بدرد دوستان بخوره این بود که :::
موقع اتمام کار به شدت همراه خروجی فیلتر هوا پودر میشد و وارد تانک میشد که خب مضر بود و آب رو کمی تلاطم حباب ها کدر میکنه .
مشکل این بود که فاصله ی ورودی پاور هد تا سقف فیلتر زیاد بود و اون قسمت بالایی خالی میموند و باعث میشد که هوا بکشه و پر نباشه
راه حل : همراه پاور هد یه توری پلاستیکی تقریبا باریک برای درپوش قسمت ورودی که زباله های درشت رو نکشه وجود داره . اگه اون رو وصل میکرد به تنهایی جواب نمیداد بدتر هوا میکشید مجبود شدم قسمت بالایی اون رو ببرم و تمام خروجی های پره ای ( توی شکل رو) مسدود کردم که این باعث شد ورودی پاور تا نزدیک سقف بیاد در نتیجه الان بدون ذره ای هوا کشیدم پاور داره کار میکنه .
اینم نمای طراحی ورودی جدید مثل فیلتر سطلی های معتبر
اینم فاصله ای که بین ورودی تا سقف بود ( بماند که چه کارایی کردم که سوبو 3880 توی لوله 125 جا بشه ... )
![]()
ویرایش توسط vestlaif : 28th May 2015 در ساعت 02:12 PM
سلام
بنده آکواریم ماهی کوی دارم حجمش 60 لیتره
می خوام با استفاده از کلمن آب به جای لوله استفاده کنم
نظر اساتید محترم چیه که واتر پمپ ر ا کف کلمن تعبیه کنم و خروجی آب از شیر پائین باشه و ورودی از بالا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)