سلام یه سوال
یه طوطی ملنگو تقریبا دو ساله اگه دندون قروچه کنه بده؟ علاقه زیادی به این کار داره طوطیمنوکش نشکنه
بعد تخمه هندونه براشون ضرری نداره که ؟
ببخشید یه سوال که زیاد ربطی به موضوع نداره من میخوام یه تاپیک برای طوطیم درست کنم عکساشو بزارم کدوم قسمت هستش؟
چون برای سوالات قبلیم خیلی راهنماییم کردین گفتم بگم سرنوشت طوطی خوشگلم چی شد
بعد اینکه دارو هاشو خورد خیلی بهتر شدد البته خوب خوب نها اما معلوم بود داره خوب میشه منم دیدم نمیتونم بیتشر از این از جوجه ای که غذا نمیخوره مراقبت کنم به پیشنها پرنده فروشی پرندمو با یه طوطی بزرگ تر عوض کردم
البته هزینه اضافه هم گرفت
طوطی کوچولوی خودمو هم فروخت به کسی دیگه
این سوالمم برای این طوطیه جدیدمه که حدود 2 سالشه اما رامه و اصلا هم گازم نمیگیره علاقه فوق العاده ای هم به سیبو تخمه هندونه داره
و البته جیغ زدن و اینه
ممنونم بابت راهنمایی
سلام مبارکتون باشه .تو این قسمت تاپیک ایجاد کنید:
معرفی طوطی های اعضای پارسی پت
سلام خسته نباشید ملنگو من یه مقتا جیغ میزنه بعدش شروع میکنه به پرواز کردم یه دو سه دقیقه این طوری بعدش اروم میشه از چیه؟؟؟
سلام دوستان عزیز من یه جوجه ملنگو هدیه گرفتم از داداش گرامی.
سه روزه هستش و خداروشکر سالم و خوب غذا میخوره.
متاسفانه بعد از ظهر امروز متوجه شدم ک آبریزش بینی داری و چشماش هم خیس هستن.
چند باری با دستمال تمیزشون کردم ب آرومی ولی بازم ترشح داره..ندیدم عطسه بکنه.
خاهش میکنم منو راهنمایی کنید اینروز ک دامپزشک نیست ...یکی ازدوستان امروز گذاشتش تو اتاقی ک کولر روشن بود ولی باد بهش نخورد یه ده دیقه ایی تو اتاق بود احتمال زیاد واس همینه ک اینطور شده..
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون مطمینم تا شنبه نمیتونم جایی بببرمش..
منتظر پاسخ هاتون هستم...
همین الان هم متوجه شدم ک این ترشحات رنگی هستن..یجورایی قهوه ایی کمرنگ یا قرمز دقیق نمیدونم ولی مایع بیرنگ نیستن
ویرایش توسط foodix : 21st May 2015 در ساعت 11:16 PM
سلام دمای محل نگه داریش رو مقداری بالا ببرید و به هیچ عنوان در محلی که وزش باد کولر و پنکه مستقیم هست نذاریدش،اگر بر طرف نشد بهترین کار بردن پیش دامپزشک یا مشورت کردن با ایشون هست،شماره دامپزشک رو واستون پیام خصوصی میفرستم تا در صورت نیاز بتونید باهاشون مشورت کنید
Sent from my ASUS PadFone using Tapatalk
ویرایش توسط aramesh : 21st May 2015 در ساعت 11:23 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)