سلام، با سرنگ دو قطره روغن زيتون بچكونيد تو حلقش، دو قطره هم بريزيد رو مقعدش و خيلي آروم و نرم ، بيست ثانيه بصورت دورانى ماساژ بديد، اگر تخم گير كرده باشه تا شب مياد بيرون..عروسم تو دوره ی تخمگذاریه و تا الان سه تا تخم گذاشته اما الان تقریبا دو روزه که مدفوع نکرده و تخم هم نزاشته شکمش خیلی متورم شده...به نظرتون تخم گیر کرده؟ البته غذاشو میخوره میوه و سبزی هم میخوره...اما امروز خیلی سنگین شده بود انگار ..راه رفتنش آرومتر شده بود و موقع نفس کشیدن دمش کمی تکون میخوره...اینم عکساش......به نظرتون طبیعیه؟
ببخشید بهتر ازین نشد عکس بگیرم...خیلی تکون میخورد
موفق باشي
ارسال با موبايل
عروسم تو دوره ی تخمگذاریه و تا الان سه تا تخم گذاشته اما الان تقریبا دو روزه که مدفوع نکرده و تخم هم نزاشته شکمش خیلی متورم شده...به نظرتون تخم گیر کرده؟ البته غذاشو میخوره میوه و سبزی هم میخوره...اما امروز خیلی سنگین شده بود انگار ..راه رفتنش آرومتر شده بود و موقع نفس کشیدن دمش کمی تکون میخوره...اینم عکساش......به نظرتون طبیعیه؟
سلام
تخم منداب تهیه کنید براش بگذارید، خیار و تره هم بهش زیاد بدید اینا کمک میکنه دفع کنه
روغن زیتون هم اگر بتونید به مقعدش بمالید خوبه
دفع کنه راحت میشه، تخم هم میگذاره
سلام قفس چه سایزی برای جفت عروس هلندی مناسبه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
با اجازه اساتید... تجربه تلف شدن جوجه دارم .گفتم شاید خوب باشه بگم. اول اینکه امیدوارم جوجه ات سرحالو سلامت باشه...میوه هایی که گفتین رو میکس کردم بهش دادم.خیلی کم تونستم بهش بدم.اخه وقتی سرنگ رو فشار میدم تا غذا رو بریزه توی دهنش ؛ هیچ واکنشی نشون نمیده و غذا از دهنش میریزه بیرون.
خیلی نگرانم.از شانس بدم صبح تا الان پرنده فروشه جواب تلفن نمیده مغازش هم تعطیله شاگردش هم گفت سرلاک تموم کردیم
سعی کن سرلاکو تهیه کنی.
من از این سرلاکمیوه نتیجه نگرفتم جوجه امضعیف شد. برا تنوع ب نظرم خوبه از این سرلاک بدی.
عروسم تو دوره ی تخمگذاریه و تا الان سه تا تخم گذاشته اما الان تقریبا دو روزه که مدفوع نکرده و تخم هم نزاشته شکمش خیلی متورم شده...به نظرتون تخم گیر کرده؟ البته غذاشو میخوره میوه و سبزی هم میخوره...اما امروز خیلی سنگین شده بود انگار ..راه رفتنش آرومتر شده بود و موقع نفس کشیدن دمش کمی تکون میخوره...اینم عکساش......به نظرتون طبیعیه؟
سلام
عروست تنگسی نفس داره بخاطر همین دمشو تکون میده بنظرم بجای درمان خانگی سریع ببرش پیش دامپزشک تا تلف نشده
درمان خانگی: اول روغن زیتون به مخرجش تزریق کن بعد با یک پنس آروم مخرجشو باز که اگه تخم نشکسته باشه پنس دوم را از لابلای پنس اول ببر داخل خیلی آروم این کارو بکن وقتی تخم رو دیدی با پنس دوم آروم بگیرش تا نشکنه آروم بیارش بیرون یکم سبزیجات هم بهش بده تا تقویت بشه
اگه زیاد تو این کار تکان خورد: درسطح صاف مثلا تخته پهن از پشت بخوابونش پرهاشو با سوزن ثابت کن تا نتونه تکون بخوره (سوزن رو به پرش بزن نه بدنش ) بعد مراحل بالا رو انجام بده
امیدوارم حالش خوب بشه و یه جوجه به من هدیه بدی![]()
ویرایش توسط 3OHEIL : 20th May 2015 در ساعت 11:38 AM
خوشبختانه عروسم مدفوع کرد و حالش خوب شد....به عمرم ندیده بودم یه پرنده انقدر مدفوع کنه....سلام
عروست تنگسی نفس داره بخاطر همین دمشو تکون میده بنظرم بجای درمان خانگی سریع ببرش پیش دامپزشک تا تلف نشده
درمان خانگی: اول روغن زیتون به مخرجش تزریق کن بعد با یک پنس آروم مخرجشو باز که اگه تخم نشکسته باشه پنس دوم را از لابلای پنس اول ببر داخل خیلی آروم این کارو بکن وقتی تخم رو دیدی با پنس دوم آروم بگیرش تا نشکنه آروم بیارش بیرون یکم سبزیجات هم بهش بده تا تقویت بشه
اگه زیاد تو این کار تکان خورد: درسطح صاف مثلا تخته پهن از پشت بخوابونش پرهاشو با سوزن ثابت کن تا نتونه تکون بخوره (سوزن رو به پرش بزن نه بدنش ) بعد مراحل بالا رو انجام بده
امیدوارم حالش خوب بشه و یه جوجه به من هدیه بدی
سرلاک پرنده گیرم نیومد متاسفانه
هیچ جای بندرعباس نبود
همه هم میگن ارد نخودچی !
Sent from my GT-I9506
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.