متاسفانه اینجا فقط تستر جی بی ال هست
فقط موندم چرا سیلیکات مرتبا میره بالا
آب خروجی دستگاه RO رو تست زدم.....سیلیکاتش 0.2 بود
سلام
ظاهرا سیلیکات تانک من که مرتب داره بالا میره به دلیل بالا بودن tds دستگاه RO هست{40---اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید}
سوالم اینه اگه یه خروجی بگیرم بعد از ممبران و از رزین استفاده کنم آیا مشکلم برطرف میشه؟
بله سیلیکات از طریق اب وارد تانک میشه ولی سیلیکات شما که بالا وپایین میره اول١.۶بودبعد شد.٨حالاهم دوباره١.۶
تی دی اس خروجی دستگاه شما تا جایی که یادم هست بالا بود واین باعث میشه بعد از مدت کوتاهی رزین اشباع میشه
باید ببینید اگه ممبران مشکل داره ممبران را عوض کنید اگه تی دی اس ورودی دستگاه زیاده اون را کم کنید
کلا باید کاری کنید تی دی اس نزدیک ١٠باشه
اطلاعات اب ودستگاه را بدید تا دوستان راهی نشان بدهند
.................................................. ..................
![]()
دوست عزیز ببخشید سوالتون را من الان دیدم شما میتونید قبل از ورود اب به تسفیه اب یه فیلتر بزارید که معمولا این فیلترها نیمه صنعتی وصنعتی هستند ولی قیمتشون کمتر از٢٠٠هزار تومان هست,اینجوری tdsورودی دستگاهتون بطور چشمگیری کم میشه و اون وقت دستگاه شما میتونه tdsرا پایین بیاره وبعدش هم رزین میکس بد بزارید تا tdsصفر بشه
اکتون زیبا شده مخصوصا ماهیهاتون واز ماهیهاتون مخصوصا موریش,که نگهداری مشکلی داره,امیدوارم بتونید از پسش بربیاد ,واکتون هم از این هم زیباتر بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.