قفس مناسب جوجه کشی از عروس و کوتوله و مرغ عشق طول و عرضش چقد باید باشه؟
قفس مناسب جوجه کشی از عروس و کوتوله و مرغ عشق طول و عرضش چقد باید باشه؟
سلام هرچی سایز بزرگتر باشه وپرنده قدرت پرواز بیشتری داشته باشه بهتر .فقط تنها نکته ای که هست فاصله ی بین میله هاست که نباید جوری باشه که سر پرنده ها از بینش رد شن
اگرهم حداقل سایز منظورتونه این قفس قفس مناسبیه:
![]()
فکر کنم مناسب باشه من پایه هارو جوری زدم که 45 متر عرض داره این قفس هم فکر کنم مناسب باشه تو این قفس میشه از عروس و برزیلی جوجه گرفت؟قفس مناسب برای جوجه گرفتن از ملنگو قفس کاسکویی هستش؟
یک سوال اخر میشه دو تا مث این قفس رو به هم چسپوند و و چند جفت مرغ عشق و چند جفت فنچ توش نگهداری کرد و جوجه گرفت البته منظورم جداگونه هستش از هر گونه اگه اره چند جفت مرغ عشق مناسبه و چند جفت فنچ؟
بله برای مرغ عشق عروس و برزیلی مناسبه فقط برای برزیلی باید در قفس رو با یچیزی ببندید که نتونه باز کنه بیاد بیرونفکر کنم مناسب باشه من پایه هارو جوری زدم که 45 متر عرض داره این قفس هم فکر کنم مناسب باشه تو این قفس میشه از عروس و برزیلی جوجه گرفت؟قفس مناسب برای جوجه گرفتن از ملنگو قفس کاسکویی هستش؟
یک سوال اخر میشه دو تا مث این قفس رو به هم چسپوند و و چند جفت مرغ عشق و چند جفت فنچ توش نگهداری کرد و جوجه گرفت البته منظورم جداگونه هستش از هر گونه اگه اره چند جفت مرغ عشق مناسبه و چند جفت فنچ؟
برای ملنگو بله قفس کاسکویی مناسبه
بهتره برای هر جفت قفس جدا استفاده کنید. این قفس ها سایز های کوچکتر هم دارند
سایز کوچکتر برای مرغ عشق هم میشه استفاده کرد؟
من تا خونمون یک جفت مرغ عشق و فنچ داریم البته جنبه نمایشی دارن م سعی در جوجه گفتن ازشون نشده
دوستان قیمت ملنگوی ابی رام چنده؟زرد رامش چطور؟شاه طوطی چشم طوسی که 3-4 کلامم بلد باشه چطور؟ممنون میشم توجه کنین
دوستان میخواستم بدونم تو ایران شاه طوطی رنگی بیدا میشه یا نه؟اگه میشه قیمتش چنده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.