آقا مسیح من کلی نظر دادم منظور من جسارت به شما نبود مثلا میبینید بعضی دیسکسها کلا خوی تهاجمی دارن من دوتا کت اسپرت داشتم هم اندازه یکیشون به دیسکسها میچسبید یکیشون اصلا کاری نداشت لذا برای همین میگم باید تحت نظرشون داشت که اگر مشکل بوجود بیارند از تانک خارج بشند
ویرایش توسط B@B@K : 2nd October 2013 در ساعت 12:11 AM
سلام -میشه با دیسکس ، جلبک خوار جینی نگهداری کرد.
درود بر شما.
بله خیلی هم خوبه.به خصوص اگه از سایز کوچک بندازید.شیشه ها و وسایل اکواریوم و گیاها رو تمییز میکنه.البته شیشه رو کمتر ولی یه دستی میکشه گه گاهی روش!
من با دیسکوسام دارم و خیلی هم خوبه.اگه غذای اضافی هم موند بعد از بخور بپاش دیسکوسام میره اونا رو هم میزنه بدن!فقط جلبک خوار سیامی که رنگش تیره تره رو بنابر احتیاط با دیسکوسا کوچک نندازید چون گزارشهایی از چسبیدنشون هست...من نداشتم تا حالا سیمیش رو.دوستان تجربه ای دارن بگن درمورد سیامی.
گزینه های ارزان قیمت و موثر کف خوارها/جلبک خوارها برای دیسکوس ایناست:جلبک خوار برنز(چینی)/کت سفره/کت البینو ریز/
گرون تر هم میتونید بندازید که اینان:کت لیزارد(38 تومن کوچکش)رویال(70 تومن)ال-333(65 تومن) و زبرا که من تاحالا ندیدم و بسیار گرون هستند
سلام به همه دوستان
در تکمیل فرمایشات دوستان و تجربه خودمو عرض میکنم ، اگر توی تانک دیسکس چوب هم دارین از کت رویال استفاده نکنید که ی نجار بی همتاست و همیشه کف آکواریومتون پر خورده چوبه ...
موفق باشید دوستان
سلام مجدد. از پاسخ سریع و صریح جنابعالی ممنونم.
سلام دوستان خسته نباشيد...
من تو تانك 200 ليتريم 5 تا ديسكس و دوتا كوريدوراس و يه كت فيش رويال دارم ، به همراه يه تيكه چوب آبنوس كه بقول دوستمون اين كت رويال چوبارو خيلي ميخوره و كف تانكم پر از خورده چوب شده(شبيه براده چوب) و اين باعث شده كيفيت آب تانكم عليرغم داشتن فيلتر سطلي كدر بشه،نظر دوستان چيه؟يعني با توجه به اين اوصاف بايد چوبو در بيارم ديگه و يا اينكه كتو عوضش كنم چون وجود چوب هم به زيبايي تانك كمك ميكنه و هم ديسكسا زياد دوست دارنش،اگرم بخوام به همين شيوه ادامه بدم كه آب هميشه كدر و هم تو عملكرد فيلتر سطلي فكر كنم تاثير منفي بذاره،نظرتون چيه؟ يعني با تاپ فيلتر مشكل حل ميشه؟
سلام:سلام دوستان خسته نباشيد...
من تو تانك 200 ليتريم 5 تا ديسكس و دوتا كوريدوراس و يه كت فيش رويال دارم ، به همراه يه تيكه چوب آبنوس كه بقول دوستمون اين كت رويال چوبارو خيلي ميخوره و كف تانكم پر از خورده چوب شده(شبيه براده چوب) و اين باعث شده كيفيت آب تانكم عليرغم داشتن فيلتر سطلي كدر بشه،نظر دوستان چيه؟يعني با توجه به اين اوصاف بايد چوبو در بيارم ديگه و يا اينكه كتو عوضش كنم چون وجود چوب هم به زيبايي تانك كمك ميكنه و هم ديسكسا زياد دوست دارنش،اگرم بخوام به همين شيوه ادامه بدم كه آب هميشه كدر و هم تو عملكرد فيلتر سطلي فكر كنم تاثير منفي بذاره،نظرتون چيه؟ يعني با تاپ فيلتر مشكل حل ميشه؟
شما کت رویال رو حذف نمایید
سلام بابك خان
در صورت حذف كت رويال به نظرت چي جايگزينش كنم؟
سلام :
خب شما هر کتی اضافه کنی به هر حال باید مواظب باشی که به دیسکس آسیب نرسونه
من حتی از کت اسپرت هم استفاده میکنم ولی به محض اینکه مشکل ایجاد کنه تعویضش میکنم
کت های زیادی تو بازار هست کت برنز کت آلبینو و خیلی کت های دیگه که دارای نامهای متفاوتی در بازارایران معرفی میشوند هر کدام را خریداری کردید زیر نظرشان بگیرید
سلام
این ماهی که گرفتم همون سیامی هست یا خیر ؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.