بنظر من که ستاره خیلی خشکلیه,این ستاره جلبکهای ماکرو را میخوره ولی شما اگه اشتباه نکنم اکتون زیاد بزرگ نیست وسنگ هم زیاد نداره باید بصورت دستی هم تغذیه اش کنید میتونید میگو بهش بدیداشتباه تایپ کرده بودم
http://www.parsipet.ir/thread11881.html
موقع اوردن هم دقت کنید که از اب خارجش نکنید
سلام دوستان این یو پی اس و کلا بیخال شدم خیلی خرجش بیشتر میشه اگه یه میلیون میشد داشتم ولی میره بالای دو میلیون تازه ارزش افزوده هم بهش میخورهامیدوارم برق بیشتر از یک ساعت نره یه پمپ باطری دار تهیه میکنم واسه همچین مواقعی
سلام ببخشید همین الان منشی فروش شرکتشون تماس گرفت گفت یه نمونه ونوس دارن نزدیک هفتصد تومان میشه شاید اینو خریدم![]()
ویرایش توسط hashem_stark : 25th April 2015 در ساعت 09:49 AM
شما میتونی بدی واست بسازن یوپی اس رو خیلی کمتر در میاد و با مشخصات درخاستی خودت.سلام دوستان این یو پی اس و کلا بیخال شدم خیلی خرجش بیشتر میشه اگه یه میلیون میشد داشتم ولی میره بالای دو میلیون تازه ارزش افزوده هم بهش میخورهامیدوارم برق بیشتر از یک ساعت نره یه پمپ باطری دار تهیه میکنم واسه همچین مواقعی
سلام ببخشید همین الان منشی فروش شرکتشون تماس گرفت گفت یه نمونه ونوس دارن نزدیک هفتصد تومان میشه شاید اینو خریدم
سلام
یه مارک بخاری خوب 100 وات معرفی می کنید؟
نوای و اوردین و ال ای دی هم دیدم که نمیدونستم کدومشون بهتره
سلام, یه بخاری معمولی بگیرید فقط این مدلهای مثل ماهیران که هفت هشت تومان بیشتر نیست نگیرید من خودم برای سالنم ده عدد گرفتم به هفته نرسید چهار عددش شیشه اش داخل اب شکست بقیه هم درجهاش مشکل داشت که همه را جمع کردم البته از همین مدلم دارم که چندین ساله داره کار میکنه ولی در کل روشون نمیشه حسابی باز کرد
مدلهایی که حول ٢٠ قیمت دارند من خوب دیدم
اگرم خیلی پول زیاد دارید ایهایم ,جی بی ال و...بگیرید
سلام،
دوستان یه موجودات خیلی ریزی روی شیشه آکواریوم میبینم که متحرک هستن و جابجا میشن.. میخواستم بدونم اینا پاد هستن ؟ خیلی خیلی کوچیک هستن و در تعداد زیاد
از چند روز پیش به صورت روزانه از محلول ریف بیوفول برایت ول و مقدار خیلی کمی شکر استفاده کردم ... نیتراتم زیر 10 رسیده ... ممکنه چیز دیگه باشه ؟
اونقدر ریز هستن که نمیشه عکس گذاشت
سلام،
دوستان یه موجودات خیلی ریزی روی شیشه آکواریوم میبینم که متحرک هستن و جابجا میشن.. میخواستم بدونم اینا پاد هستن ؟ خیلی خیلی کوچیک هستن و در تعداد زیاد
از چند روز پیش به صورت روزانه از محلول ریف بیوفول برایت ول و مقدار خیلی کمی شکر استفاده کردم ... نیتراتم زیر 10 رسیده ... ممکنه چیز دیگه باشه ؟
اونقدر ریز هستن که نمیشه عکس گذاشت
به احتمال زیاد پاد هستن
منابع کربنی هم با هم استفاده نکنید احتمال اور دوز هست
یا شکر بریزین یا بایوفیول
راستی من یه گروپر پلنگی 2روز پیش گرفتم، کلا تو آب به صورت عمودی شنا میکنه با سر رو به پایین، به جز موقعی که برا خوردن غذا سرشو میگیره رو به بالا، میخواستم ببینم این طبیعیه ؟
با سلام
به نظر شما مدیای سپوراکس بهتره یا ماتریکس و ایا هر کدوم از این مدیاها از برند های مختلف هستند و یا محصول یک برند خاص هستند؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.