بنظر من بهتره این سخره ها را بفروشید یا به فروشگاهی که خریدید پس بدید و بجاش سخره مرده بخرید
از نظر قیمتی به نفع شما میشه
از یه طرف چهار کیلو سخره اونقدر سخت نیست که بتونید خرچنگهاشو در بیارید یکی دوبار آوردوز کنید (با آبنمک با شوری بالا) خودشون میان بیرون

سلام دوستان این شقایق من چیه خریدم از قیافش خوشم اومد ولی اسمشو نمیدونم و چجوری تغذیه میشه ممنون میشم
![]()

سلام
همونطور که دوستمون گفتن سبا هست و جزء شقایق های حساس و سخته
اگه شرایط خوب باشه ( مثل نور ، پارامترهای آب ) مشکلی نداری
اگه راه افتاد سعی کن اصلا بهش دست نزنی و بذاری خودش جاشو پیدا کنه
موفق باشید

بله میگو همون میگوی خوراکی
فقط فیله میگو و انونم به اندازه یه نصف عدس ، له کنید و بهش بدید
زیاده روی نکنید که فسفات بالا میره
هر دو هفته بهش بدید

همون طور که اقای صالح گفتند فقط DEAD ROCK بگیرید. من تجربه ی وحشتناکی تو لایو راک داشتم بیچارم کرد. با هزینه ای که واسه لایو راک در نظر دارید میتونید 2برابر اون مقدار صخره مرده بگیرید ولی قبل از ورود به اب اونارو کاملا بجوشونید. با کمی حوصله بعد 1 یا 2 ماه تبدیل میشن به صخره زنده کاملا تصویه شده. وبا اضافه کردن عناصر کمیاب شروع به بنفش شدن میکنن.
ویرایش توسط jigsaw : 18th April 2015 در ساعت 01:34 AM

با سلام
ایا راهی هست که واتر پمپ موقه خاموش شدن هوا نکشه و اب اکواریوم رو به سامپ بر نگردونه؟؟؟
راهی جز اینکه لوله ورودی به اک رو بالاتر سطح اب بزاریم

سوالمو بهتر بیان کنم
چجور میشه لایوراک رو به صخره مرده کرد؟

برام عجیبه که چطور نتونستیدموجودات مزاحم چهار کیلو لایوراک رابیرون بیارید.
ولی با این حال اگه اسرار به این کار دارید چند روزی بزارید توی افتاب بعدش یه برس روش بکشید وبعد بجوشونید,البته میتونیدسرکه یا اسید درصد پایین هم داخل ابش بریزید
ویرایش توسط شادکامی : 18th April 2015 در ساعت 10:42 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.