ویرایش توسط Evanescence : 9th March 2015 در ساعت 12:16 PM
در مورد اب برگشتی اصن من بهش فکر نکرده بودم
ولی منظور من رو از رف تو سامپ قشنگ متوجه نشدید
بعد یه مورد رو هم همیشه در نظر بگیرید خیلی از مواری که به عنوان استاندارد یا باید یا نباید معرفی میشن خیلی مواقع قابل شکستن هستن!!
عکس هایه اکواریومم نمیدونم هنوز تو البومم قابل نمایش هست یا نه ولی اکواریوم هشتاد لیتریه منو اگه دیده باشید خیلی چیزارو توش من بکار بردم
که شاید تو صحبت قابل دستیابی نباشه![]()
خوب با توجه به حرف شما من این رو بیخیال میشم و یه سامپ جدید درست می کنم که خیال خودم هم راحت باشه.
من توی کمد زیر تانک اصلی یه فضای 85 * 40 دارم. به نظر شما ارتفاع و عرض و طول سامپ رو چقدر بگیرم مناسب باشه تا بتونم کنارش یک رف هم قرار بدم؟
امکانش هست رف و سامپ رو تو یه تانک جاگذاری کنم؟
ویرایش توسط Evanescence : 9th March 2015 در ساعت 07:52 PM
سلام دوست عزیز
معمولا با توجه به نوع اسکیمر و فضاهایی که در اینده ممکنه واسه استفاده از راکتور داشته باشید طرح سامپ کشیده میشه . و معمولا اسکیمر های نسل جدید سطح ابی تقریبا 25 تا 30 پیشنهاد میشه. در در کل شما ارتفاع سامپ رو زیاد نگیرید چون علاوه بر سختی در نضافت و دسترسی به وسایل موجود در سامپ . ارتفاع زیاد به نور شدیدتر و قوی تری هم واسه گیاهان رف لازم داره البته اگر رف رو داخل سامپ تعبیه کنید .در مورد رف هم خدمتتون عرض کنم هر چهقد سایز رف بزرگ تر باشه کارایی و راندمان اون بیشتر میشه. اینی هم که فرمودید اب وارد رف بشه و از رف وارد اسکیمر . اصلا اطولی نیست . اب تانک حتما اول باید از پد عبور کنه بعد به اسکیمر و خروجی رف حتما به خونه واتر پمپ. موفق باشید
سلام
من برای تانک جدید میخوام سامپ درست کنم فقط قسمتی میخوام بالای سامپ درست کنم که دپوی آب باشه برای جبران تبخیر آب تانک . که با یه شنوار مقدار ورودی اب به قسمت برگشت آب کنترل میشه .
یه طرحی رو خودم زدم ولی نمیدونم خوبه یا نه و اینکه دوستان پیشنهاد بهتری برای این طرح دارن ؟ البته قسمت دپو عرضش از ۱۵ سانت به ۳۰ سانت تغییر میکنه که نصف سقف رفرجیوم رو میگره که حجم بیشتری آب داخلش باشه
فقط مشکلم رساندن نور به رفرجیوم هست
![]()
ویرایش توسط meis@m : 17th April 2015 در ساعت 05:39 PM
دوستان اساتید کسی پیشنهادی ایرادی نمیبینه تو این طرح ؟
میثم جان طرح خوبیه. فقط باید یک دیواره بین خونه اسکیمر و رف بزنی برای اینکه آب از پایین وارد خونه رف بشه. اون دپو هم یکم من ازش میترسم. یک وقت به شیشه زیرش فشار نیاره. حتما یه جوری هم شیشه کف دپو و هم دیواره های زیرش رو تقویت کن. اگر اون شناور هم نمک بگیره و گیر بکنه خونه رو آب میبره. مواظب باش. بجا دپو میتونی از این مخزنهای دپوی دستگاه تصفیه آب که کوچیک هم هستن و قیمت زیادی هم ندارن بخری و به سیستم وصل کنی. موفق باشه داداش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)