سلام دوست عزیز.ماندارین اگه خوب تغذیه بشه ماهی مقاومیه. بیشتر از 1 ساله که اب شور دارم من الان یه 2ماهی میشه که یه ماندارین گرفتم وبه خوبی از پادها تغذیه میکنه. البته قبل از ورود ماندارین اصلا نمیدونستم پاد چیه وهیچی رو صخره ها و شیشه ها نبود ولی از موقعی که برای کاهش نیترات هر روز یه قاشق چایخوری شکر اضافه میکنم ,همزمان با کاهش نیترات جمعیت پادها چند برابر شده فکر کنم به شکر مربوط بشه ولی دلیلشو نمیدونم. البته باید حتما اسکیمرت خیلی قوی باشه بعدشم تو همین سایت یکی از کاربران به نام imaan که همشهری و دوست صمیمی منه تونسته ماندارین غذاخور کنه البته بعد از 1سال. موقعی که اینو گفت باورم نشد ولی رفتم خونشون با چشم خودم دیدم.ازش فیلمم داره. میتونی تو پیغام خصوصی بهش بگی فیلماشو بذاره.و برعکس خودم جراح بادبانی که از اسون ترین ماهیا واسه نگهداریه داشتم و غذا خور نشد و بعد 1ماه تلف شد. واسه همینه که هیچ وقت نمیشه رفتار یک ماهی رو پیش بینی کرد .تا الان نگهداریش خیلی اسون بوده واسم. حرفایی که زدم بر حسب تجربه شخصی بود نه علمی. موفق باشی...
تانک این دوست عزیزمون برای این ریسک خیلی کوچیکه
چون لایوراک زیادی نمیتونه داشته باشه!
به گفته خودتون ماندارین آقا ایمان بعد از یه سال غذا خور شده یعنی یک سال غذای شک نخورده و از پادها تغذیه کرده
تو تانک این دوستمون اونقدر پاد نیست که این ماندرین اون یک سال رو دوام بیاره که تازه شاید غذاخور بشه پس بعد از چند ماه متاسفانه میمیره!
تانک این دوست عزیزمون برای این ریسک خیلی کوچیکه
چون لایوراک زیادی نمیتونه داشته باشه!
به گفته خودتون ماندارین آقا ایمان بعد از یه سال غذا خور شده یعنی یک سال غذای خشک نخورده و از پادها تغذیه کرده
تو تانک این دوستمون اونقدر پاد نیست که این ماندرین اون یک سال رو دوام بیاره که تازه شاید غذاخور بشه پس بعد از چند ماه متاسفانه میمیره!
دوستان یه 4 کیلو لایوراک دارم ،میخوام تبدیلشون کنم به ستگ و بعد اضافه کنم به آک، مستقیم بجوشونم؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)