سلام به همه دوستان عزیز
خیلی وقته که این تاپیک رو آپ نکردم و تقریبا نُه ماهی میشه که مشغول خاک خوردنه اما به جاش با دست پُر و کلی عکس و فیلم و خبر اومدم
نخود خان حساااابی بزرگ شده و در حال حاضر یک سال و 7 ماهشه
عکس بالا در فاصله یک سال گرفته شده ، بعد از اولین پر ریزی و نکته قشنگ دیگه ی عکس تغییرات بقیه ی عناصر عکسه !درخت خوابیده ی زمستون بیدار شده و حسابی سبز شده و اون ساختمان در حال ساخت رو به رو هم بالاخره کار اش تموم شد و الان ساکنان خودش رو داره
وقتی توی خونه یه طوطی شیطون داشته باشید هر روز صبح که بیدار میشید میدونید یک داستان جدید ، یک اتفاق خنده دار و یک خراب کاری تازه در انتظارتونه و تا انتهای روز شما هر لحظه منتظر وقوع یکی از این سه خواهید بود
یکی از معقول ترین اتفاق های ممکن گم شدن عروس هلندی تون داخل خونه است ، حتی گاهی صداش میاد و مشغول حرف زدن با خودشه اما خودش نیست و در نهایت بعد از کلی گشتن جایی که اصلا انتظار اش رو ندارید در حال خراب کاری پیداش می کنید
آخه چه کسی به ذهن اش میرسه که وسط گلدون و بین اون همه برگ طوطی اش رو که بزور خودشو جا کرده اون لا و چسبیده به دیوار پیدا کنه ؟!انگار مجبوره !
یکی از خنده دار ترین چیز هایی که معمولا باهاش مواجه میشم این صحنه است که کله ی زرد و لُپ نارنجی اش از یجا زده بیرون !
و هر طور که شـــــــده باید یجوری ضرر بزنه ، اصلا خراب کاری نکنه شب اش شب نمیشه !
یکی از علایق دیگر اش رو هم کشف کردم ، سطل آشغال ! اولین جایی که باید دنبال اش بگردم داخل سطله !
شدیدا سطل و آشغال های داخل اش رو دوست داره و همیشه داره اون تو باهاشون صحبت میکنه !!
از اخلاق های ثابت اش فضولیه ! به شـــــدت فضولــــــه ! باور کنید اگر از هر جایی سر در نیاره آرامش روحی اش به هم میخوره
گاهی اوقات نمیدونم چرا میره میشینه در بالاترین جای ممکن و بال هاش رو باز میکنه و چندین دقیقه همون شکلی وایمیسته اونجا ، هدف و انگیزه اش کاملا مبهم و نا معلومه !
هرقدر هم که شیطنت میکنه بعدش جوری دل آدم رو میبره که انگار نه انگار قبل اش چیکار ها کرده بوده ، اینجا خیلی خوشگل و آروم رفت پیش این عروسکه خوابید و اون تخریب کاغذ دیواری هم که بگرانده عکسه بی شک کاره خودش بوده
اسم این عکس رو گذاشتم نخود تک شاخ !وقت هایی که توی پر ریزی اند خیلیییی ظاهر های خنده داری پیدا میکنند از کاکاتیل گِرد گرفته تا کاکاتیل تک شاخ
این هم یک بخشی از عکس ها ، سعی میکنم بقیه ی عکس ها و ماجراهای " من و نخود " رو هم بگذارم !ظاهرا دیگه تاپیک جوابگو نیست باید وبلاگ اختصاصی بزنم !!!
![]()