عروس من غذاهاش رو هم برداشتم به مدت سه ساعت اما اصلا به هیچ وجه از دست غذا نمیخوره.....تا دوباره غذاش رو گذاشتم با کله رفت تو ظرف غذاش.....واسه همین دیگه دلم نمیاد غذاش رو بردارم.کلا خیلی استرس داره..عاشق سیب هست اما به هیچ وجه حتی از پشت قفسش هم از دست نمیخوره....تا سیب رو میزارم بین میله هاش دستم رو میارم پایین میپره میخوره..دیگه فکر کنم 12 روز اینا هست که پیشمه....مونده پرهاش رو بچینم و آزاد بزارمش شاید جواب داد......
ویرایش توسط *الی* : 10th April 2015 در ساعت 03:15 PM
نه فقط عروس هلندی ، بلکه هر حیوانی اگر از انسان ترس شدید داشته باشه ، تا سر حد مرگ هم که پیش بره (از بی غذایی) باز هم احساس ترسش بر احساس گرسنگیش غالبه . من که کلا از بیخ و بن با گرسنه نگه داشتن طوطی مخالفم ولی خوب طرفداران خودش رو هم داره این سبک . ولی حتی اوناییکه از این روش برای رام کردن طوطی استفاده میکنند هم طوطی وحشی یا طوطی که تا این حد از انسان میترسه رو که گرسنه نمیزارن!!!
خوب آخع از هر روشی برای آروم کردنش استفاده کردم....غذاهای مختلف مناسب رو براش میزارم....فقط دستم رو میبرم تو قفسش بی اینکه کاری بکارش داشته باشم....شبای اول براش برق روشن میزاشتم...همیشه کلی باهاش میحرفم که ترسش بریزه..تا سعی دارم تنهاش هم نمیزارم....شاید با مرور زمان عادت کنه نمیدونم
دقیقا همینطوره با صبر به شما عادت میکنه من یک کاسکویه چشم کرم داشتم که میشه گفت بالغه اما تو همین فروم و به کمک دوستان همین فروم تونستم اندازه رامش کنم که یک پاشو رو دستم بزاره نزدیک 3 تا 4 ماه دقیقا یادم نیست از دست غذا نمیگرفت گشنگی هم بهش میدادم اما به مرور تونستم اندازه اعتمادشو جلب کنم یک پاشو رو دستم بزاره من عروس فقط یکبار اونم تو بچگی داشتم بک جفت که نگهداری و تعذیه طوطی رو نمیدونستم یکی از عروس ها مرد اون یکی عروس خود به خود بدون اینکه تمرینی باهاش بکنم یا سعی کنم رامش کنم دستی شد که هنوزم برام جالبه علی رغم اینکه بالغ بود و جفت داشت ولی خود به خود رام و دستی شد عروس شما هم اگه جوجه باشه مطمین باشید هم رام میشه هم دستی اما به مرور زمان
سلام
ببخشید حداکثر فاصله زمانی که ممکن هست بین دو تخم گذاری اتفاق بیوفتد چند روز هست؟
ویرایش توسط Pouyaa : 10th April 2015 در ساعت 06:14 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)