من هرچی آکواریوم خارجی رو دیدم حتی اندازه یک پارچ باز اسکیمر استفاده کرده بودبه نوعی اسکیمر رو میشه قلب تپنده آکواریوم دونست برای ثابت نگه داشتن شرایط و اولین قسمتی که مواد اضافی آکواریم رو میگیره؟
من هرچی آکواریوم خارجی رو دیدم حتی اندازه یک پارچ باز اسکیمر استفاده کرده بودبه نوعی اسکیمر رو میشه قلب تپنده آکواریوم دونست برای ثابت نگه داشتن شرایط و اولین قسمتی که مواد اضافی آکواریم رو میگیره؟
ویرایش توسط hadi2 : 3rd April 2015 در ساعت 01:31 PM
دوست عزیز تا اونجایی که من مطالعه کردم کلا دو مدل یا استایل آکواریوم آب شور در دنیا وجود داره
1. استایل موناکو
2. استایل برلین
عمومی ترینش هم دومیه. در این استایل اساس کار بر روی استفاده از اسکیمره پس دیدن اینکه تمامی آکواریومهای استایل برلین اسکیمر دارن خیلی جای تعجب نداره. من هیچ مخالفتی با اسکیمر ندارم ولی خودم قلب تپنده آکواریوم رو باکتری های زنده میدونم.
ویرایش توسط black_art : 4th April 2015 در ساعت 11:51 AM
سلام جناب مقدم
من مقاله که زحمتشو کشیده بودید دیدم معتقدم اونطرفی ها هم سر مسایل مختلف با هم اختلاف نظر دارند و هرزگاهی مقاله ای در راستای اعتقاداتشون با ازمایش و مطالعه گرد اوری میکنن که گروهی فلان وسیله یا استایل رو قبول دارند و گروهی خیر . ولی این که تو این مقاله کارکرد اسکیمر ها رو حالا از هر برندی که باشه رو ماکزیموم 20-30 درصد دونسته به نظر و اعتقاد من زیاد عقلانی نیست شاید در مدلهای معمولی این عدد واقعی باشه ولی در مدلهای جدید با تکنولزی ها روز واقعا این عدد و راندمان خیلی بالا تر از اینهاست این واقعا تو تجربه نشون میده به شما هم پیشنهاد میکنم در صورت امکان تجربه کنید حداقل میتونید واتر پمپ اسکیمرتون رو با یه واتر پمپ پین ویل دار عوض کنید که در صد هوا با اب 50-50 باشه .
در مورد سیکل هم که صد البته هیچ اسکیمری نمیتونه جای باکتری رو بگیره و اساس کار این دو .دو مقوله جا از همه ( باکتریها و اسکیمر ) و در مورد قلب یه سیستم کاملا با شما موافقم که باکتری ها این مهمو به عهده دارند.
سلام به دوستان. تا اونجا که من میدونم بیشترین کارایی اسکیمر به پروانه اون بستگی داره که چقدر اب رو با هوا مخلوط کنه,بعد پمپ و مخزنش. فکر کنم این دوتا اخرین مدل پروانه های اسکیمر باشند. اگه با تغییراتی درون پمپ بشه اینارو قرار داد مطمئنا بازدهی اسکیمر چند برابر میشه. دیگه نیازی به صرف هزینه های گزاف جهت خرید اسکیمرهای اروپایی هم نیست. عزیزان یه نظری بدن. خیلی دنبال همچین چیزی هستم.تو ایران پیدا میشه؟
شما دنبال روتور mesh wheel هستین که متاسفانه اون enkamet که برا این کار استفاده میکنند اینجا من ندیدم شایدم بشه یه چیزی بهش خوروند تو قسمت خودتان بسازید یه موردشو من گذاشتم
اما اسکمیر هایی که این کارو انجام میدن تولید صدای بیشتری دارن و گرمای بیشتری تولید میکنند که در نتیجه همچنان اسکمیرهای pin wheel نسبت بهشون برتری دارن
سلام دوست عزیز به پارسی پت خوش اومدید.
فربد جان جواب شما رو کامل دادند یه نکته هم اضافه کنم در مورداین روتور ها که قدرته مکششون نسبت به روتور های پین ویل کمتره و معمولا مناسب سوپراسکیمر های اکسترنال به عنوان واتر پمپ های کمکی که در اطراف اسکیمر به تعداد 2 یا 4 عدد استفاده میشن و وظیفه میکسه هوا با حجم مشخصی از اب رو دارند .هستند .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)