حجم آب ۲۶۰ لیتر
۶ تا ديسکس دارم
چقدر و تو چه بازه زمانی باید سیفون کنم و نفهمیدم از تاپيکها اگه شما راهنمایی کنین ممنون میشم
حجم آب ۲۶۰ لیتر
۶ تا ديسکس دارم
چقدر و تو چه بازه زمانی باید سیفون کنم و نفهمیدم از تاپيکها اگه شما راهنمایی کنین ممنون میشم
راستی بابت ۲ بار شدن پستها عذر خواهی میکنم
تکرار نخواهد شد!
سلام دوست عزیز
با اجازه از اساتید
با توجه به تعداد ، سایز و حجم تانکتون به نظر من هر هفنه 50 درصد کافیه . و بهتره این درصد بین روزهای هفته تقسیم بشه یعنی برای تانک شما میشه روزانه 25 الی 30 لیتر
چون سیکل هنوز کامل نشده بهتره ماه اول درصد سیفون روزانتون بیشتر باشه ( تقریبا دو برابر )
از سولفات سدیم برای چه استفاده میکنند برای ماهی دیسکس
سلام:
در صورتی که منظور شما تیوسولفات سدیم هست مطلب زیر خصوصا پست سوم
http://www.parsipet.ir/thread15191.html
اگر سولفات منیزیوم هست تاپیک زیر
http://www.parsipet.ir/thread945.html
مطالعه نمایید
ویرایش توسط B@B@K : 29th March 2015 در ساعت 11:22 AM
باز هم سلام!
دوستان گرامی با توجه به آگاه نبودن من از چرخه ازت و انتاخب ماهی ديسکس به عنوان اولین ماهی این روزا بعد از دو هفته میبینم ماهی هام تند نفس ميکشنو یه کم ، کم تحرک شدن اما حس میکنم تانکم تو نقطه بحرانی قرار داره از دیروز شروع کردم به سیفون کردن ۳۰% روزانه ...
آیا این کارم درسته؟
اگه نه لطفا تا ماهيام و از دست ندادم راهنماييم کنید ...
حسابی سر در گم و کلافه شدم
یه جا خوندم ديسکس نمیتونه طی شدن چرخرو دوام بیاره
لطفا یکی بگه چه کاری از دستم ساختس![]()
ویرایش توسط OuTlaW : 31st March 2015 در ساعت 01:52 AM
سلام دوست عزیزباز هم سلام!
دوستان گرامی با توجه به آگاه نبودن من از چرخه ازت و انتاخب ماهی ديسکس به عنوان اولین ماهی این روزا بعد از دو هفته میبینم ماهی هام تند نفس ميکشنو یه کم ، کم تحرک شدن اما حس میکنم تانکم تو نقطه بحرانی قرار داره از دیروز شروع کردم به سیفون کردن ۳۰% روزانه ...
آیا این کارم درسته؟
لطفا یکی بگه چه کاری از دستم ساختس
بهتر بود قبل از اضافه کردن دیسکس چند روزی تانک با بقیه ماهیا کار میکرد بعد دیسکس اضافه میکردین
دیگه ماهی به تانک اضافه نکنین تا سیکل کامل بشه
چون چند روزه سیفون نزدین بهتره سیفون اول و دوم سنگین بزنین بعد 30 درصد
سلامباز هم سلام!
آیا این کارم درسته؟
لطفا یکی بگه چه کاری از دستم ساختس
اگه 30 در صد سیفون رو هر روز یا 1روز درمیان ادامه میدهید نیازی به طی شدن سیکل نیست و با سیفون ها همه چی درست میشه و ماهیا بسیار شاداب تر میشوند فقط اب رو دپو کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.