سلام دوستان
میخواستم بدونم چه مکملی اضافه کنم تا سنگام زود بنفش بشه
سلام دوستان
سلام لطفا يكي از دوستان درباره پادها و شيوه تكثيرشون توضيح بده. آیا غذاهای زنده مثل پاد میتونن نیازهای غذایی ماهیها و مرجانها را تامین کنند؟ سپاس
پاد ها معمولا تو محیط هایی مثل ریفیجیوم خیلی زیاد تکثیر میشن و برای ماهیایی مثل ماندارین ها که غذا خور نمیشن تو تانک غذای عالی به حساب میان.
سپاس. آیا تکثیرشون نیاز به شرایط خاصی داره؟ یا صرفا نور و سنگ رفیوجیوم برای این امر کافی هست؟ غذای خاصی نیاز ندارند؟ (من یک سامپ 5 خانه درست کردم و میخوام یکی از خانه ها را تیره کرده و داخلش نور بندازم تا درش جلبک تکثیر بشه یعنی ترکیبی از ats و رفیوجیوم منتها نمیخوام گیاه رفیوجیوم داخلش بگذارم. آیا در این محیط هم پاد ایجاد میشه؟)
بله تو ats هم میگن به وجود میان فقط مشکل اینه که من شنیدم بعدش که با واتر پمپ میخان وارد تانک شن خیلی هاشون از بین میرن !سپاس. آیا تکثیرشون نیاز به شرایط خاصی داره؟ یا صرفا نور و سنگ رفیوجیوم برای این امر کافی هست؟ غذای خاصی نیاز ندارند؟ (من یک سامپ 5 خانه درست کردم و میخوام یکی از خانه ها را تیره کرده و داخلش نور بندازم تا درش جلبک تکثیر بشه یعنی ترکیبی از ats و رفیوجیوم منتها نمیخوام گیاه رفیوجیوم داخلش بگذارم. آیا در این محیط هم پاد ایجاد میشه؟)
سلام
اطلاعاتی در مورد نحوه تکثیر جلبک ماکرو میخواستم.؟
سلام
من از یه مکمل شرکت الوس ایتالیا استفاده کردم واقعا خوب جواب داد روش نوشته بود food for live rock
نوشته اصلی توسط rezacpu;ا24710
سلام دوستان
سلام
محمد صادق عزیز پرپر آپ گرفتم لطفا طریقه مصرف میگید
ممنون
اینا فرمول استفاده خاص و دقیقی نداره پرپر تچ هم که من گرفتم همین طور بود
یکی از دوستان عزیزم میگفت باید از زیاد شروع کنی برسی به کم
مثلا اولش از یه روز در میون دوزش رو ببینی پجوریه بعد نهایتش برسونی به 10 روز یه بار ولی دوز دقیقی ندارن ( حد اقل پرپر تچ که من گرفتم نداشت ) ولی باز اقای مرادی میتونن توضیحات دقیق تری رو بدن من باز ازشون میپرسم میگم خدمتتون
سلام مهدی جان
من درست متوجه نشدم منظور شما همون ماکرو جلبک هاست یا چیز دیگه ایه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.