سلام گیاه الترناتترا بنفش کاشتم یه چند روزی هست ولی متاسفانه یکی دو تا از ساقه هاش از تنه شروع به پوسیدن میکنن یعنی دو یا سه سانت بالاتر از بستر و بقیه شون رشد خوبی دارن تاز از همون قسمت جونه هم زدن ایااین امر طبیعی هست یا نداشتن سیستم 32 میباشد ..ارسال با موبایل
سلام و احترام به دوستان
من بعد مدتها سنتی کار کردن در 8 سال قبل بصورت نیمه حرفه ای الان دوباره قصد دارم آکواریوم بخرم و راه اندازی کنم
بودجه مورد نظر من حدود 250 تومنه حالا شما منو راهنمایی کنید که از خرید آکواریوم تا ماهی ها و تجهیزات چه چیزایی رو بخرم مناسبه و بهتره
درضمن برای من تصفیه و آب عوض کردنش خیلی مهمه منظورم حوصله ی زیادی برای آب عوض کردن و تمیز کردن داخل آکواریوم رو هر 2 ماه ندارم
چون من قبلا از این مسئله خیلی شاکی بودم که آب آکواریوم زود به زود کثیف میشد و من مجبور بودم بعد از مدتی عوض کنم که خیلی خسته کننده بود
الان شندیم دستگاه هاو تجهیزاتی دستی اومده که سالی دوبار یا یک بار نیازه که کل آکواریوم رو بشوری و تمیز کنی
ابعاد مورد نظر : طول 80 یا 90 سانتی متر عرض 35 الی 30 سانتی متر و ارتفاع هم 45 الی 50 سانتی متر
اگه در مورد ابعاد منو بیشتر راهنمایی کنید که چه نوع شیشه ای و با چه ضخامتی باشه ازتون ممنون میشم
ماهی های موردنظر : همین ماهی های معمولی مثل کوپی و گلد فیش و دم شمشیری و آنجل و لجن خوار و غیر.... ( هرچه ماهی تنوع بیشتری داشته باشه و سازگاری بیشتری با ماهی های دیگه برای من بیشتر اهمیت داره )
اگه کسی در مشهد جای مناسبی برای تهیه این موارد میشناسه رو به من پ خ بده خیلی آقایی کرده
باتشکر
دوستان کسی هست در پست بالایی 2014# منو راهنمایی کنه باتشکر
سلام
دوست عزیز اینجا تاپیکی برای راه اندازی اکواریوم های حرفه ایی از نوع پلنت هست ..بودجه لازم برای راه اندازی چنین تانکهایی بیشتر از مبلغی هست که شما نوشتید
مخصوصا با ابعادی که گفتید و به درد پلنت نمیخوره
اگر منظورتون راه اندازی پلنت هست ...بهترین راهنمایی که به شما میتونم بکنم اینکه یه چند وقت قبل اگهی فروش اکواریوم گیاهی اقای کاستمن رو که در این سایت هم عضو هستند روی سایت دیوار دیدم
اکواریوم پلنت نانو بود
قیمت 350 گزاشته بود که باتوجه به وسایلش فکر میکنم قیمت خیلی خوبی بود
نزدیک مبلغ شما هم هست
اکواریوم های پلنت نیاز به رسیدگی دارن و مثل یک باغچه میمونن
یا اینکه میتونید اکواریومی پلنت با وسایل و تجهیزات دست ساز درست کنید که الان مطالب خوبی در این مورد در این سایت هست ..اگر اینطوره من میتونم ادرس تاپیک هاش رو براتون اینجا اد کنم
اما اگر منظورتون اکواریوم اب شیرین معمولی هست لطفا سئوال خودتون رو در تاپیک مربوط به اون موضوع بنویسید
چون عید بود بنده و دوستان سئوال نفر قبلب رو به عنوان عیدی در این پست جواب دادیم
اما تکرار این موضوع باعث بی نظمی و خراب شدن این تاپیک که 202 صفحه تا اینجا داره میشه
در اون تاپیک مدیران و دوستان اطلاعات بیشتری در مورد اکواریوم های اب شیرین معمولی دارن و بهتر راه نمایی میکنند ...........
حالا چون عید تموم نشده
یک نکته به شما بگم که اگر میخواید هزینه ون گهداری راحت بشه به نگهداری از ماهی های اب شیرین سرد ابی گیاه خوار روی بیارید که بخاری نمیخوان و چون غذای غیر گوتی میخورن اب هم کثسف نمیشه خیلی
اگر واقعا وقت ندارید به بخش ماهی فایتر برید و در اون زمینه فعلیت کنید .....ماهی فایتر ...فوق العاده زیبا و نگهداری اسانی داره ...و نژاد های مختلفی داره و با گزاشتن دیواره جدا کننده در تانک میتونید چندین فایتر نگهداری کنید
سلام دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم جای مناسبی براش باشه
میخواستم بدونم گیاه آبی ارزان قیمت که بشه ازش در تنگ ماهی فایتر استفاده کرد چی هست؟، دی اکسید کربن وبستر و کود و نور زیاد نخواد.
ممنون
ویرایش توسط amirrezan95 : 25th March 2015 در ساعت 06:07 PM
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون از تنگ فایتر ، تنگ های کوچک حدود 1 لیتری هست که کارتون خیلی سخت می شه.
گیاهان آبزی به بستر ، نور مناسب ، دی اکسید کربن و کودهای مایع نیاز دارند.
برخی از گیاهان به دی اکسید کمتری نیاز دارند و یا بیرون از بستر قرار می گیرند.
اگه می تونید بستر ساده ( شن رودخونه ای 3-5 میل ) کف تنگ بریزید و نور مناسب براش فراهم کنید ، از گیاه گندمی کوتوله ( ساژیتریا کوتوله ) استفاده کنید.
اگه می تونید داخل تنگ تکه چوب یا سنگی قرار بدید از گیاه جاوا استفاده کنید و گیاه رو روی اون ببندید.
نکته ای که مهمه نور مناسبه .
اگه بتونید حجم آب رو بالاتر ببرید می شه از گیاهان رو آبی هم استفاده کرد ولی باز هم نور مناسب نیازه.
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
ممنون دوست عزیز
تنگ مورد نظر تقریبا پنج لیتر آب میگیره با ارتفاع ده سانت...و اینکه پمپ هوا هم نداره اینا که به پمپ نیازی نداره؟
اینجا من سرخس جاوا ویندلو رو پیدا کردم پانچی هشت تومان میگفت، فقط یه چیزی این برگهاش بالاش ریز میشه فایتر نمیخورشون ؟ براش ضرر نداره اگه بخوره و اگه میشه نور مناسب براش رو باید چطور تامین کرد نور لامپ محیط کافیه؟ پمپ که لازم نیست؟
و اینکه اگه ممکنه حدود قیمت هم بهم بگین،
بازم ممنون از لطفتون
ویرایش توسط amirrezan95 : 26th March 2015 در ساعت 01:21 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)