اگه عکس بزارید بهتر دوستان و بنده میتونیم بهتون کمک کنیم
اما با جزییاتی که گفتید احتمال اول سن پرندتونه
حامد جان تبریک میگم که پرندت داره سخن گو میشه
خوب اگه ممکنه برای دوستان هم بگو که چطور برای سخن گو کردنش کار کردی!
موفق باشی[/quote]
دوربينو كه ميبينه ميخواد سكته كنه.بعدشم اينقد از قفس بالا ميره كه نميذاره ازش عكس بگيرم.
سلام.من 3 روزه که یه کاسکوی دم قرمز خریدم.
بالاخره بعد از دوماه و راهی که طی کردم تا بالاخره شد این کاسکوی خوشگل این بود:اول قرار بود سنجاب بخرم که نشد.بعد ملنگوی جوجه که با مشورت آقا عزیز منصرف شدم و قرار شد یه کاسکوی دم شکلاتی بخرم و در طول بیش از یکماه هرچه گشتم کمتر نتیجه گرفتم و البته به یه چیزی هم رسیدم(با معذرت از همۀ پرنده فروشان) ولی اینو بگم پرنده فروش ها بدقول ترینها هستند.
حالا بگذریم که سنجاب و ملنگو و دو شکلاتی تبدیل شدن به دم قرمز .
حالا این وضعیت کاسکوی منه بعد از 3روز:
1-خیلی کم قار می کشه و بیشتر شبیه قل قله!
2-از بین میله ها که دستمون رو داخل می کنیم اصلا گاز نمی گیره و فقط زبونش رو میزنه به انگشتمون.
فروشنده گفت وقتی میخوای دستت رو جلوش بگیری به حالت نشگون بگیر دو تا انگشتت رو که نوکش از روی ناخنات لیز بخوره و نتونه گاز بگیره.ولی اصلا تاحالا گاز نگرفته.{گرچه بگم هنوز دستم رو تو قفس نگرفتم جلوش}
3-دیروز می خواستم حمومش کنم که دیم یه صداهایی مثل عطسه درمیاره و خیلی ترسیدم مبادا سرما خورده باشه.بعد که دقت کردم دیدم هر وقت میریم نزدیکش انگار که بخواد ما رو بتسون این صدای شبیه عطسه رو درمیاره!
4-امروز صبح بردمش حمام ،خیلی کم قُل قُل کرد و به دیواره های قفس بالا می رفت.خلاصه من تونستم با نصف آب پاش بهش آب بپاشم.هنوز معلوم نیست آروم شده یا نه.می خام طبق گفته آقا دو روز دیگه هم ببرمش.
5-گذاشتیمش توی پذیرایی و چون همه بهش علاقه دارن همیشه 3نفر ثابت سر قفسش هستند و اون هم چون می خاد همه رو چک کنه فکر کنم کمی می ترسه ولی اعضای خانواده رو هر چی بهشون میگم مگه گوش می کنن!!!
6-غذاش رو (که فعلا بیشتر تخمه و کمی سیب هست )رو مواقعی می خوره که یا ما خیلی دوریم و یا توی پذیرایی نیستیم.از صبح تا حدود 4 بعدازظهر تو این سه روز هیچی نخورده و به جاش عصرها می خوره.که مقدارش هر روز بهتر شده.
7-صبح ها و عصرها یه صداهایی مثل جیک و جیغ و سوت (قاز نیستند) در میاره.
8-از غذاهایی که از لای میله ها بهش میدیم فقط اونایی که ابدار هستند رو مزمزه می کنه(مثل سیب،آلبالو،گرمک،زردآلو و... و خشکهایی مثل بادام،گردم ،پسته،بلال رو با نوکش پرت می کنه ته قفس و اونایی که ته قفس هستند رو سرشون نمیره که بخوره.
9-من می خواستم برای تمرین از قار انداختن-سردادن کاسکو که تو نیک...گفته بودید (خدا رو شکر بعد از رفتن شما فی*لتر شد!!!)اقدام کنم.به نظر شما وقت مناسبیه.
این بود وضعیت کاسکوی من که با توجه به تیرگی پایین دمش جوجه است.حالا اگه توضیحی لازمه بدید و ما رو مثل همیشه شرمندۀ اخلاقتون کنید.ای کاش همه مثل شما بدون چشمداشت برای همدیگه کاری می کردن.
موفق باشید و سرحال
سلام دوست عزیز
این طوطی ها به دلیل شرایط بدی که میگذرونن زمان میبره تا ترسشون بریزه اطمینان کنن اون داره از یچیزی میترسه یا مربوط به قبله یا الان شما کاری نکردید که باعث ترسش بشه لباست تیره نباشه با بقیه افراد چطوره سه هفته دو بار حموم کم بوده هفته اول دو سه بار تو رام شدن ماثره واسه سنش به یه خبره نشون بده از نزدیک چشم زرد و کرم کرم به راحتی بدون شک قابل تشخیصه غیر این مشکوک به طوسی کرم عسلی سفید سنه پایینه خطای دیده ماست بازم نظر یه متخصص از نزدیک شرطه هم شما هم اون دوست گلم سنه طوطی اگه زیاد باشه نمیترسه فرار کنه وای میسه حالت حمله میگیره شدید غار میزنه ولی ماله شما فرار میکنه غارم نمیزنه که به نظر من سنش پایینه از چیزی میترسه شما فعلا باعث تشدید استرسش نشو با دست غذا نده چی کار کن همش پیشش باش نزدیکش روبرو چشم تو چشم ارتباط عشقی سوت بزن قربون صدقش برو حرف بزن تا زمانی که دیگه وقتی جلوشی در نره بهت عادت کنه اونوقت با دست بهش غذا بده سنه بالا هم رام میشه حرف میزنه فقط زمان میبره سه هفته زوده نا امید بشیواسه عکس از دور بگیر یا زوم کن یا رو سه پایه اتومات بگیر اگه نتونستیم مهم نیست باهاش کار کن فقط کامل توضیح بده
موفق باشی
سلام دوست عزیز
همه از خداشونه طوطیشون آروم باشه ولی حرف بزنه شما الان تمرین حرف زدن کن که حرف زن خوبی بشه بدون صدای اضافه ولی اگه میخوای شلوغ باشه بقیه افراد خونه هم مشکلی ندارن بعدنم پشیمون نمیشی که دیگه کاریشم نمیشه کرد میتونی براش سوت بزنی اهنگ شاد بزاری راز بقا که صدای جنگلو حیوونات توشه یا صدای پرنده و طوطی حتی صدای خودش جواب میده ولی بعدا حرف و سرو صدای اضافه تحویلت میده که من این راهو پیشنهاد نمیکنم
نه اصلا بدونه هیچی فقط زنجیر نخ کنفی بدون مواد راهه حل دو تیکه چوبی که میخوای به هم وصل کنی تیکه بزرگه یه سوراخ کوچیکتر از اون یکی تیکه بعد تیکه کوچیکو به زور جا بزن محکم میشه
دوست گلم با نقل قول بگو دوستان متوجه قضیه بشن
ما دعا میکنیم شما تمرین کن حتما 100% حرف میزنه نگران نباش زوده حالا
دوست عزیز لطفا تمام مراحلی که طی کردی با زمانشو کامل برای ما توضیح بده و چطوری سر دادنشو
سلام دوست عزیز
مبارکه خوش اومدی به جمع ما
شما تا ده روز نباید کاری به اون داشته باشید فقط آب غذا تمیز کردن و حموم زیاد دورش جمع نشید باعث استرسش میشه البته اولش بعدش میتونید گرمک خربزه طالبی ممنوع این تاپیکو از اول بخونید اگه فقط وقتی میرین طرفش عطسه میکنه احتمالا یکیتون عطر و ادکلون زده براش بده سیگار ممنوع تا ده روز با دست غذا دادن ممنوع اگه مرتب عطسه کرد اطلاع بده تو آبش عسل خوب چند قطره بریز اون صدا ها هم طبیعیه
موفق باشی
ویرایش توسط پرنده ی غریب : 19th June 2010 در ساعت 10:59 AM
سلام
من امروز الفی بردم حموم داشتم پرهای سینشو میشستم دیدم یک چیزی شبیه به زخم رو سینشه زخم خشک شده ...نفهمیدم چی بود نظر شما چیه؟؟
ویرایش توسط پرنده ی غریب : 19th June 2010 در ساعت 03:12 PM
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)