سلام دوستان تست های ضروری و بازه اش چقدره؟چه مارکی مناسبه؟و چه حدود قیمتیه؟
دوست عزیز برای فقط ماهی نیترات,فسفات,kh,phبرای ریف علاوه بر این تستها کلسیم ومنیزیوم هم میخوایدالبته اگه اخطار امونیاک هم بگیرید بد نیستاگرم میخوایدspsنگه دارید بهتره همه تستها را داشته باشیدمن apiرا قبول دارم وقیمت خوبی هم داره ولی سالفریت هم اینجور که دوستان میگویند خوبه فقط قیمت یکم بالا میره
سلام شب خوش
من یک واتر پمپ SOBO 3600L 3.2M . ارتفاع کف سامپ تا ورودی آکواریوم 110 هست و 200 لیتر با سامپ آبگیری دارم . الان من یک مدیای دنیترات سیچم خریدم طبق مشخصات نوشته ( اگر در سامپ هم قرار می دهید نباید جریان بیشتر از 200 لیتر در ساعت از آن عبور کند ) حالا چطوری میشه فهمید الان سرعت گردش آب توی سامپ چقدر هست ؟
آیا مدیای دنیترات سیچم کار باکتری سازی هم میکنه ؟؟ و کاربرد خوبی داره ؟؟
یک بسته هم سابستریت ایهام دارم که حدود 10 ماه توی سامپ بوده ولی بخاطره بعضی تغییرات الان 2 ماه هست که از آب بیرون هست
میخواستم بدونم با شستن و ... آیا باز هم قابل استفاده هست ؟؟
![]()
ویرایش توسط ehsanaki : 24th March 2015 در ساعت 09:50 PM
دوستان سلام.
امروز یه شقایق صبا گرفتم که خودشو جمع کرده و مثل توپ وسط تانک یه سره قل می خوره, حالا چه طوری یه جا بندش کنم؟
دوست عزیزچرخش در سامپ شما حدود٢٠٠٠لیتر هست وشما باید جوری بزارید که یک خونه سامپ به ده قسمت تبدیل بشه البته تقسیم بصورت طول وعرض نه ارتفاع وحجم,اینجوری حداکثر ٢٠٠لیتر از بین مدیاها رد میشه ,این را هم بگم این احتمال هست وراه درستش اینه که شما یه راکتور یا واتر پمپ بگیرید که جریانش ٢٠٠لیتر در ساعت باشه
برای باکتریسازی همون لایوراکها کافیه ودیگه احتیاجی ندارید به مدیا ولی اگه میخواید حتما مدیا بزارید همون سابستراتها را بشورید مشکلی نداره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)