سلام سیاوش جان
اول اینکه بهترین کارو میکنی که از دد راک استفاده میکنی هم به دلیل هزینه لایوراک هم به دلیل دردسر های بعدیش
اما استفاده از دد راک قواعد خاصی داره یکیشم جوشوندن اون یا قرار دادن تو یه اسید ضعیف هست در غیر این صورت این سنگها باعث ازاد شدن فسفات تو اب تانکت میشن
مورد بعدی تغذیه کردن اونها با یه تیکه لایوراک هست
110 کیلو هم خیلی زیاده برای حجم تانکت!!!!دیگه جا برا شنا کردن ماهیو مرجان نمیمونه اگه از متد برلینم بری جلو نهایت 50 تا 60 سنگ کفایت میکنه برا این حجم
موفق باشی
پ.ن :خیلی هم متشکرم که سوالاتو تو تاپیک خودت یا بخش های مربوطه میپرسی
ویرایش توسط farbodb : 10th March 2015 در ساعت 07:40 PM
سلام آقا فربد ممنون که سر زدید
همین الان که دارم تایپ میکنم دد راک ها دارن میقلن
من از همش استفاده نمیکنم.راستش رو بخواهید اول یه تانک 520 لیتری درست کردم و بعد 3 ماه سر خودم رو انداختم پایین و قبول کردم از پس هزینه هاش بر نمیام بنابراین برای فروش گذاشتمش . واین تانک نقلی رو راه انداختم.و بله نهایتا 60 کیلو توش جا بشه.
بازم ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز من فکر کردم زانویی را میخوای برای کم کردن صدای اورفلور,الان هم متاسفانه نتوانستم عکسهای صفحه اولتون را ببینم ولی شما چون ورود وخروج تانکتون یک جا هست بهتره زانویی را استفاده کنی که اب را بفرسته به اخرتانک وهمچنین چون اورفلور قسمت عقب تانک میباشد جهت یکم متمایل بشه به سمت جلو تانکتون
سلام دوستان
بلاخره دیشب ساعت 5:30 صبح کار ابگیری تانک تموم شد.
بیشتر وقتم سر جوشوندن و چیدن دد راک ها گرفته شد.
حالا هر نظری در مورد چیدن ...سامپ و .....دارید سر تا پا گوشم
ممنون.
سلام دوست عزیز
اول بهتون تبریک میگم بخاطر راه اندازی و انتخاب سایز تانک
من الان بعداز دوسال به این نتیجه رسیدم که یه تانک با ابعادی که شما انتخاب کردید بزنم و با دیدن تانک شما انگیزم بیشتر شد ، چون فکر میکردم این ابعاد زیاد منظره جالبی نداشته باشه
البته من طول را 95 انتخاب کردم
یه سوال ، شما سوراخ های آور فلو را به شیشه پشت زدید یا کف؟ عکس ها یکمی گیجم کرده
بنظر من از حجم سخره ها کم کنید اینطوری خیلی نمای خوبی نداره
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)