یکی از دلایلی که تانک ایشون خوب شده اینکه
تانک ایشون فول تایمر هست
و همیشه در یک زمان روشن .....و در یک زمان خاموش میشه...با تجربیاتی که داشتم این عامل هم مهمه
یکی از دلایلی که تانک ایشون خوب شده اینکه
تانک ایشون فول تایمر هست
و همیشه در یک زمان روشن .....و در یک زمان خاموش میشه...با تجربیاتی که داشتم این عامل هم مهمه
سلام جناب رفیعی عزیز درسته حق با شماست به نظر من دوستان کمی برای تایمر هزینه کنن بد نیست و دغدغه ی به موقع خاموش و روشن کردن نور و بقیه لوازم رو ندارن.
سلام
خسته نباشی اقا واقعا
دمت گرم...من از اول عکساتو دیدم پیشرفته کارت عالیه
خیلی خوشگله تانکت
فقط چندتا سوال:<br>گیاهه کف پوشت چمن مارشه؟
اون نیلوفر..نیلوفر ببریه؟ اگه برات مقدوره اسمه گیاهاتو بنویس با عکساشون...ممنون میشم
راستی منم فیلتر سطلی 2215 دارم ولی هرکار میکنم خروجی فیلتر گیاهارو تکون میده و کج میکنه...شما چطوری کار گذاشتی که تلاطم روی گیاها نیس؟
ممنون
سلام بر شما و سپاسگزارمسلام
خسته نباشی اقا واقعا
دمت گرم...من از اول عکساتو دیدم پیشرفته کارت عالیه
خیلی خوشگله تانکت
فقط چندتا سوال:<br>گیاهه کف پوشت چمن مارشه؟
اون نیلوفر..نیلوفر ببریه؟ اگه برات مقدوره اسمه گیاهاتو بنویس با عکساشون...ممنون میشم
راستی منم فیلتر سطلی 2215 دارم ولی هرکار میکنم خروجی فیلتر گیاهارو تکون میده و کج میکنه...شما چطوری کار گذاشتی که تلاطم روی گیاها نیس؟
ممنون
گیاه کف پوش : چمن مارش
نیلوفر ببری
روتالا سمت چپ
سمت راست ارکتوس
وسط لودگیا
سمت راست کف :بلیکسیا
اگه دقت کنی جلوی تانک گیاه بلند نیست من جهت خروجی تانک رو به سمت جلو کمی به راست گذاشتم با یه سه راهی کولر آبی درست کردم تو عکسای قبلی که گیاه ها کوتاهه مشخصه.
ممنونسلام بر شما و سپاسگزارم
گیاه کف پوش : چمن مارش
نیلوفر ببری
روتالا سمت چپ
سمت راست ارکتوس
وسط لودگیا
سمت راست کف :بلیکسیا
اگه دقت کنی جلوی تانک گیاه بلند نیست من جهت خروجی تانک رو به سمت جلو کمی به راست گذاشتم با یه سه راهی کولر آبی درست کردم تو عکسای قبلی که گیاه ها کوتاهه مشخصه.
دقت کردم ولی متوجه نشدم چکار کردی فیلتر رو؟میشه با عکس توضیح بدی؟من خیلی رو
مخمه این قصیه خروجی فیلتر...شما خوب حلش کردی
واضح ترین عکسی که داشتم همین بود یه خورده دقت کنی متوجه میشی میری یه زانویی که تو سقف کولر آبی ها میخوره میخری 400 یا 500 تومنه رنگ های مختلفی داره هر کدومشو دوست داشتی بخر داخل جعبه فیلترت هم یه زانویی هست با توجه به نقاشی که کشیدم انجام بده البته نقاشیم خوب نبود ولی واضحه
![]()
درود بر همه دوستان میخواستم تا بعد تعطیلات عکس نزارم آخه طاقت نیاوردم و تغییراتی تو هفته قبل داشتم و همه روتالاها رو در آوردم و جاش ارکتوس کاشتم که تا شکل بگیره زمان میبره.
چند عکس از نمای نزدیک و کلی
![]()
سلام اقای احدی خیلی قشنگ تر شد
در مورد گیاه جدید هم بگم که این تانک دیگه گنجایش گیاه بیشتر از این رو نداره با این سبک
در ضمن گیاهای که توشه از بهترین و قشنگترین گیاها هستند
درود بر دوستان بیشتر چمن مارش ها رو در آوردم الان نظرمه که ترتیب نیلوفر ببری رو هم بدم نظرتون چیه؟
دکور قبلی البته تو این عکس ارکتوسا جابجا شده و کوتاهن
![]()
خیلی خوب بود ..عالی بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.