من درخدمتم.بفرمایید هرسوالی دارین بپرسین
من درخدمتم.بفرمایید هرسوالی دارین بپرسین
میدونید گفته میشه ماهی های آب شور خیلی حساسن برق بره همون لحظه بیاد میمیرن،فلاش دوربین بیفته میمیرن،یه ضربه ی اروم به محفظه بخوره میمیرن،یه لحظه ماشین بوق بزنه میمیرن...
نمیدونم اینا همش شایعه اس یا حقیقته....برای همین مجبور شدم از شما بپرسم!
دوست عزیز ممنونم که قابل دونستین برای پدسش ازمن.در موزد این سوالون باید بگم تمام موجودات حتی انسان ها هم به استرس حساس هستن و در مورد ماهی ها هم این قضیه صادق هستش.ولی نه به این شدت که سما میگید یا براتون گفتنوماهی های اب شور حساس حستن ولی وقتی برق بره بیاد یا صدای بوق ماشین بیاد یا کسی ضربه به شیشه بزنه نمیمیرن بلکه بهشون استرس وارد میشه و استرس زیادی هم باعث بیماری.به نظر من اکواریم اب شور راحت ترین اکواریم برای نگهداری هستش و نمونش اکواریم خودم که تمام اتوماتیک از نظر نور و اب و غذا است و من راحت میرم مسافرت بدن هیچ نگرانی.اکوارم اب شور مثل بچه میمونه که اگه 6 ماه بگزره خودش دیگه رسیدگی انچنانی نداره.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کزده باشم.
دوست عزیز تا جایی که بتونی تصورش رو بکنی چشم منو به دنیای ماهی های آب شور باز کردی!خوبه حداقلش یکم اطلاعاتم نسب به این ماهی ها زیاد تر میشه!
با سلام خدمت تمام تمام دوستان عزیزم در سایت
خیلی خیلی دلم واسه همتون تنگ شده بود.میدونم اینجا جاش نیست ولی مدیر منون ببخشه.به علت مشغله کاری چند ماهی میشه فعالیتم رو کم کرده بودم در سایت.امید وارن منو ببخشید.امیدوارم بتونم دوباره برای سایت مفید باشم و تا اونجا که بتونم به دوستان کمک کنم.همتونو دوست دارم .مسعود
سلام . خوش اومدین . حداقل برای شروع فعالیت مجدد، یه عکس از آکواریومتون بذاریدبا سلام خدمت تمام تمام دوستان عزیزم در سایت
خیلی خیلی دلم واسه همتون تنگ شده بود.میدونم اینجا جاش نیست ولی مدیر منون ببخشه.به علت مشغله کاری چند ماهی میشه فعالیتم رو کم کرده بودم در سایت.امید وارن منو ببخشید.امیدوارم بتونم دوباره برای سایت مفید باشم و تا اونجا که بتونم به دوستان کمک کنم.همتونو دوست دارم .مسعود![]()
متاسفانه اکواریم رو به علت جابه جایی مغازه فروختم ولی انشالا بعد از عید میرم خونه خودم میخوام یک جزیره مرجانی کوچک درست کنم.
سلام آقا مسعود
از اینکه دوباره به جمع دوستان برگشتید خوشحالم
منتظر حضور پررنگتون هستیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.