اگه میشه یه عکس ازاسکیمر بزاریدممنون از دوستان بابت راهنمایی
ببینین اون عکسای بالا رو زمانی گرفتم که شلنگ هوا که به خروجی اسکیمر(خرطومی) وصله توی آب بود
الان که شلنگ هوا رو دوروزه گذاشتم بیرون سطح اب تا زیر کاپ کمی بالاتر بالا اومده و با پیچ زرده فقط میتونم ببرم بالا ..سطح اب از این پایین تر نمیاد
الان 10 روزه داره کار میکنه ولی اصلا کف جمع نکرده
آب توی استوانه اسکیمر هم تا نصف شیری رنگه و نصف به پایین صاف...احساس میکنم هوا کمه
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام سعید جان
یه عکس از واترپمپ هم بزار تا روش برات توضیح بدم ، واترپمپ از سطح آب حدود هفت سانت باید باشه و پیچ تنظیم زرد رنگ هم نباید تا ته بسته باشه و اگه تا ته بسته هستش و کف داخل کاپ نمیره اسکیمر قطعا" مشکل داره
اقای نوروزی سلام
شرمنده الان این پیامتونو دیدم..عذر خواهی میکنم.....فکر میکنم مشکلش حل شد...امیدوارم
یه سری تغییرات به تانک دادم ملزومات و......
بابت کیفیت پایین عکسها عذرخواهی میکنم.....
یه تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه هم از فربد عزیز دارم که واقعا شرمنده کردن منو...امیدوارم بتونم جبران کنم زحماتشونو
![]()
سلام خیلی قشنگه که.
یکم زیادی آبی نیست؟
سلام
یه پیشنهاد
با توجه به اینکه آکواریوم شما نمای دو طرفه داره بهتره در چیدمان لایو راکها یه تغییراتی اعمال بفرمایید به شکلی که از این حالت دیوار مانند خارج بشن
سلام دوست عزیز
ممنون از پیشنهاد شما...اما یه اشتباهی که از قبل کردم این بود که سنگها بزرگ هستند و یک تکه و برای اینکار باید اونا رو بشکنم که یکم شرایط آبو شاید بهم بزنه
سلام به همه
اینکه اسکیمر آب سبز جمع میکنه نشونه چیه؟
تا چندوقت پیش آب قهوه ای جمع میکرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.