دوست عزیز ارتفاع ١١٠خیلی زیاد هست وبعدها به مشکل میخورید.
١_شیشه که باید ١٠استفاده کنید,چسب هم میتونید از چسب های معمولی استفاده کنید ولی اگه از چسبهای خوب که تیوپی صد به بالاست استفاده کنید چسب کمتری میخواد درنتیجه زیباتر میشه.
٢_پایین را هم تسمه وهم پل بیاندازید بالا را میتونید فقط یه پل سی سانتی بیاندازید
٣_نه دوست عزیزدور تا دور را قوطی بکار ببرید
۴_سوراخ کردن اک برای کسی که وسیلش را داشته باشه کاری نداره ولی اگه احتمالش هست الان این کار را بکنیدخیلی راحتترید
استاد گرامی میشود من را راهنمایی کنید
برای تانک تکثیر و یک تانک انبار
که ته تانک شیر تخلیه اب داشته باشد و تانک اب انبار که بالا تعبیه میکنم شیری داشته باشد کبه بریزد داخا تانک اصلی
لطفا وسایل های که لازم است بخرم وراهنمایی بفرمایید
به نظر شما فیلتر سطلی درست کنم یا سامپ
ودر ضمن از چه شیشه چند میل استفده کنم
ممنون میشوم
وسایل های ضروری را ذکر کنیم بخرم
همانطور که در تاپیک دیگر هم گفتم پست شما اسپمه نه مربوط به ماهی دیسکس . بعضی از سوالات شما هم پاسخش بدیهیست ، شما اگر نمیدونی چجوری باید آب دپو رو از تانک بالایی به پایینی منتقل کنی پس چطور دیسکس نگهداری میکنید؟ لطفا دیگه اسپم ارسال نکنید چون توسط مدیران پاک میشه و در ضمن باهاتون بر اساس قوانین سایت برخورد میشه
موفق باشید
سلام خدمت اقای رضایی شایدخیلی وقته ازاون موضوع میگذره(صفحه اول ساخت تانک حرفه ای دیسکاس)ولی چون من تازه عضوشدم چندتاسوال داشتم:
من اون بخش ورودی وخروجی اب به سامپ رودرست نفهمیدم میشه یه باردیگه کامل توضیح بدید؟؟؟؟اون لوله ی باریک که کنارلوله ی کلفت تربودبرای چیه؟؟؟؟ایامیشه این روبرای اکواریوم 150الیتری هم استفاده کرد؟؟؟؟ببخشیدکه این همه سوال کردم اگه میشه هرچه سریع ترپاسخ بدیدچون می خوام یه تانک جدیدبسازم بازهم معزرت می خوام
![]()
مرسی اقای اژیده یه سوال دارم نمی دونم اینجاجاش هست یانه ولی خواهشااینجاجوابش روبدید:
سامپ بااورفلو برای اکواریوم دیسکس بهتره یافیلترسطلی؟؟؟توی یکی ازتاپیک های همین سایت ساخت فیلترسطلی باکمترین هزینه رودیدم ایااونی که خودمون میسازیم کارفیلترسطلی هایی که توی بازارموجوده رومی کنه؟؟؟ لصفاسریع جواب بدید
سلام
دوست عزیز هر کدام از دوستان در طول شبانه روز و هرگاه که فرصت داشته باشند به سایت سر میزنند و پاسخ سوالات را خواهند داد. پس نیازی نیست در انتهای تمام پستهای خودتون این جمله رو ( لطفن سریع جواب بدید ) تکرار کنید !!
استفاده از سامپ مزایا و معایب خودش رو داره و در کل استفاده از فیلتر سطلی برای تانک دیسکس مناسب تر و مرسوم تر میباشد.
در مورد ساخت فیلتر هم به خودتون بستگی داره که آیا توانایی این کار به صورت دقیق داشته باشید یا خیر. در غیر اینصورت استفاده از فیلترهای موجود در بازار خیلی مطمئن تر خواهد بود.
واقعاً آکواریوم جالبی ساختن
پل های بالای آکواریوم خیلی جالب طراحی شدن دو تا تسمه روی هم با اندازه های مختلف که دوتا پل روشون سوار میشن واسه درب آکواریوم هم ازش استفاده کردن آفرین به طراحش
سلام
شیشه ها این تانک همش 10 میله؟
هممون که اول تاپیک روش ساختشو میگفت همون دوست خارجیمون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)