سلام
علی اقا دوستان درست میگن.حتما شوری سنج رو چک کنید.
با این حساب باید شوری تانک بالا باشه و به هیچ وجه واسه جایگذین اب تبخیری از اب نمک استفاده نمیکنن.
در صورتی از اب نمک استفاده میشه که بخواین شوری تانکو بالا ببرین.
موفق باشید
سلام
علی اقا دوستان درست میگن.حتما شوری سنج رو چک کنید.
با این حساب باید شوری تانک بالا باشه و به هیچ وجه واسه جایگذین اب تبخیری از اب نمک استفاده نمیکنن.
در صورتی از اب نمک استفاده میشه که بخواین شوری تانکو بالا ببرین.
موفق باشید
سلام داداشه گلم ، علی جان چه میکنی با این آکواریومت ، آبه تبخیری که جایگزین میکنی باید آبی باشه در حد آب مقطر بعد تو بجاش آب شور اضافه میکنی ، . بخاطر همین بود میگفتم در همه موارد مشورت کن ، الان من خودم بعد چندین سال آمواریوم بازی خیلی از مباحثرو از دوستان سوال میکنم سوال کردن که عیبی نداره داداش ،دیگه واجب شدش بیام بشینیم مفصل صحبت کنیم ، من به شخصه تمامه کارهامو یه لیست ازشون میگیرم و بعد مرحله به مرحله انجام میدم تا کاریرو فراموش نکنم و یا اشتباهی انجام ندمش ،
من چند وقته پیشم بهتون گفتم که ماهی و مرجاناتونو رد کنید و اول شرایط رو مهیا کنید بعد دوباره. موجوداتتونو اضافه کنید ، ، شما یه قولی همین جا بده که دیگه نه ماهی و نه مرجان و نه شقایق و نه انواعه مدیا و نه .... خرید نکنی ، و اگه میتونید این ماهیها و مرجاناتونم بدید دوستی آشنایی واستون نگهداره تا مشکلتونو از پایه حل کنید و بعد دوباره ماهی و مرجان اصافه کنید ،
اصلا هم ناراحت نباش این روزها واسه هممون یجورایی پیش اومده ،
سلام دوست عزیز
همونطور که دوستان گفتند برای آب تبخیری فقط از آب و ترجیحا آب ro استفاده میشه
حتما شوری تانک را با یه شوری سنج دقیق تست بزنید
سلام ،علی جان یه مدتی هستش ازت و آکت خبری نیستش یه چندتا عکس بذار ببینیم چه کردی . دستگاه تصفیه گرفتی ؟ وضعیت چطوره ؟
ماهی های خیلی زیبایی دارید بسیار زیبا و دل نشین
سلام به همه دوستان
من باز برگشتم
بعد از حدود ۳ ماه من آبزی جدید اضافه کردم
بالاخره تونستم شرایط تانک رو میزون کنم، دوتا نور دست ساز اضافه کردم، جا داره از یونس ، حجت، فربد و علیرضای عزیز و سایر دوستانی که کمکم کردن و راهنمایی دادن تشکر کنم.
دو سه تا آبزی جدید اضافه کردم، باید بگم اسم هیچکدوم رو هم نمی دونم 😁
عکساسونو می ذارم:
هم اون چشم اژدها و هم اون ماهی زرد
اینا رو هم کلاً نمی شناسم:
هفته دیگه نوبت ماهیه 😄
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام مبارک باشه
اون ماهی بلنی میداس هست که بنظر من نوع شنا کردنش خیلی بامزه هست
مرجانهام الگانس و همر لنگری هست
موفق باشید
ممنون جناب خطیبی، از کمکهای همه دوستان بود
مجید جان ممنون، هم از خودت و هم راهنماییهات
الان انصافاً خیلی ذوق دارم که آبزی اضافه کردم.
گشتم خودم اسم اونا رو که گفتی درسته و اون صدف هم اسمش صدف کرسی هست احتمال ۹۰٪ یا اینکه ماکسیما، البته هر دو از یه خانواده و عین هم هستن فقط رنگهاشون فرق داره اگه اشتباه نکنم.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ان شالله مبارک باشه
اگر تصاویر را بعد از ورود ریف مرجان ها انداختی که هیچ ولی اگر چند روز از قراردادن آنها در آکواریوم می گذرد باید خدمتتون عرض کنم وضغیت آنها استاندارد نیست و حالت پژمردگی در آنها مشهود است
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)