توی فصل سرما انگل ایک ،همیشه تهدید میکنه ،البته شما که هر روز سیفون ،دارین ،به نظر من ،هالامید ،با رعایت دوز مصرفی ،خیلی عالی جواب میده ،و اگه میخواید شرکتی استفاده کنید ،محلول ضد ایک شرکت کردون ،،،،،البته به شیشه اکواریم خوب دقت،،احتمال وجود موجود دیگری هم هست
سعید جان ببین اینطور که شما میفرمایید این کار رو انجام دهید
ماهیان رو به تانک قرنطینه ببر با ابی با شرایط بسیار عالی اگر مشکل برطرف شد که هیچ ولی اگر برطرف نشد حتما با داروی امنیپورسرا یا در صورت امکان از مایکوپور سرا استفاده کن چون اینطور که شما میفرمایید احتمالا انگل پوستی یا ابششی دارند
سلام به همه
امروز اومدم خونه دیدم اون دیسکسی که حرکات سریع از خودش نشون میداد سه چهاربار خودشو زد به شیشه و بعد افقی شد رفت کف تانک افتاد بیحرکت
انتقالش دادم به تانک قرنطینه...نصف آب تانک نصف آب تمیز ro...فعلا سالمه ولی هنوز اون حرکتهای سریع رو داره بقیه دیسکسا سرحالن
سلام خدمت اساتید . من الان روز پنجم درمان انگل ابشش هستم. واسه تخم انگلا ک بعد از هفت روز از درمان دوز تکرار بشه.
چند تا سوال داشتم.
تخم انگلا داخل بدن دیسکس هست یا تو تانکه؟؟
نمیشه ی کاری کرد که بعد هفت روز دیگه درمان نخواد همین هفت روز اولیه باشه؟؟
دوز تکراری هم یک روز کافیه دیگه ؟یا اونم باید چند روز ادامه پیدا کنه؟؟
ی سوال دیگه .از انتهای ماهی نزدیک دمش انگار سوراخ شده و ی چیز سفید زده بیرون . . درمانش چیه؟
یکی دیگه هم از بالای سرش زده ک عکسشو گذاشتم. در طول درمان انگل ابشش با پرازی کوانتل هستن در روز ششم. دو روزه ک زدن. فکر میکنم حالت پنبه ای هم هستن . البته فکر میکنم چون زیاد نزده بیرون
ویرایش توسط masoud11 : 20th February 2015 در ساعت 12:07 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)