سلام
عروس هلندی من جوجه هست چند روزی میشه خریدمش بعضی وقتا عطس میکنه به نطر تون مشکلیه؟
سلام
عروس هلندی من جوجه هست چند روزی میشه خریدمش بعضی وقتا عطس میکنه به نطر تون مشکلیه؟
ویرایش توسط abolfazl : 18th February 2015 در ساعت 11:49 PM
سلام.امروز یکم بیکار بودم واسه این جوجه چندتا رشته ماکارونی و یک ذره برنج ریختم تو اب گذاشتم بپزه وقتی بهش دادم از رشته ماکارونی خیلی استقبال کرد و خیلی خوب خورد.ماکارونی خوبه واسش ؟
میخوام لونه بسازم. چ چوبی بگیرم خوبه؟
سلام
دوستان دو عروس رو جفت انداختم بعد 40 روز 5 تا تخم گذاشته روزانه 4-5 بار جفتگیری میکردن به مدت 20 روز بعد که ماده تخم گذاشت بازم جفتگیری هر روز ادامه داشت روزانه 2-3 بار امروز بعد گذشت چند روز چک کردم هیچ کدوم از تخم ها نطفه نداره و ماده بالغ هست پای عروس نر یه خورده کج هست هر 2 پاهاش ناخن هاش رو به داخل هست چند بار جفتگیری دیدم روی ماده کج سوار شده و فکر میکنم دلیل نطفه نداشتن هم اینه امیزش صورت نگرفته نظر شما چیست؟ پاهاشو که نمیشه درست کرد ایا پرهای زیر معقد عروس نر و ماده رو بچینم ؟ تخم ها رو نمیدونم جمع کنم یا باشه چند روز وتجربه ای بشه براش از گذاشتن تخم پنجم 3 روز میگذره![]()
سلام دوست عزیز، اینکه سه روز از آخرین تخم گذشته زوده ، حداقل یه هفته از آخرین تخم صبر کن بعد نگاه کن.سلام
دوستان دو عروس رو جفت انداختم بعد 40 روز 5 تا تخم گذاشته روزانه 4-5 بار جفتگیری میکردن به مدت 20 روز بعد که ماده تخم گذاشت بازم جفتگیری هر روز ادامه داشت روزانه 2-3 بار امروز بعد گذشت چند روز چک کردم هیچ کدوم از تخم ها نطفه نداره و ماده بالغ هست پای عروس نر یه خورده کج هست هر 2 پاهاش ناخن هاش رو به داخل هست چند بار جفتگیری دیدم روی ماده کج سوار شده و فکر میکنم دلیل نطفه نداشتن هم اینه امیزش صورت نگرفته نظر شما چیست؟ پاهاشو که نمیشه درست کرد ایا پرهای زیر معقد عروس نر و ماده رو بچینم ؟ تخم ها رو نمیدونم جمع کنم یا باشه چند روز وتجربه ای بشه براش از گذاشتن تخم پنجم 3 روز میگذره
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.