والا الان گذاشتمش رو شیشه رو پایه نیست اگر پروژکتور بیاد رو پایه خودش از روی آک فاصله میگیره
ال ای دی ها سوول و ادیسون هستن
30 تا سفید و آبی
3 تا UV
2 تا قرمز
1 عدد نارنجی
سلام
خيلي قشنگ شده . مباركه . نور تماما به روي لاوراك بالايي خورده و مانعي براي انتشار نور به پايينتر شده . اگر كمي بطرف جلو بياريد و مايل بتابونيد همه سنگها روشن ميشن و بنظر مياد كه نور كافيه
موفق باشي
ممنون آقا حجت ولی فعلا نه قصدش رو دارم نه پولش رو متاسفانه
دارو برای بنفش کردن سخره ها از triton استفاده کنم جواب میده ؟ به نظرم چون ارزون تر از برایتول هست به صرفه تر باشه
سلام داداش ، آکواریومه زیبایی درست کردی ، فقط چندتا موضوع هستش ، اول اینکه زیاد سعی نکن چیزایی که ارزون و یا گرون هستندرو با قیمت مقایسه کنی چون تو این بازار نه کیفیته جنسه ارزون مشخصه نه گرون ، بهتره از تجربه دوستان در استفاده لوازم و املاح و خرید ماهی و مرجان استفاده کنی ،
دوم ، میثم جان سعی نکن پولتو واسه بنفش کردنه سنگهات هزینه کنی ، در صورته مناسب بودنه شرایط و پارامترهایه آب و ایده آل بودنه نور و کلا بعد جا افتادنه آک و یه ثباته نسبی ، سنگهات ا و شیشه هایه آکواریومت شروع میکنن به بنفش شدن ، پس وقت و هزینه بیخودی واسه بنفش شدنه سنگهات نکن ،
در آخر ، نمیدونم چرا با وجوده این تعداد پاور ال ای دی نور آکت بنظرم کم میادش ، با این تعداد ال ای دی آکت باید کامل روشن و شفاف میشدش ، من خودم حدود ،70 عدد ال ای دی یک وات دارم و آکواریومم بعد از روشن شدنه همه ال ای دیها کاملا روشن میشه ، ، سعی کن نورتو یه فاصله 20 سانتیمتری با صطحه آب بدی ، راستی نگفتی از لنز استفاده کردی یا ال ای دیات بدونه لنز هستند ، موفق باشی ،
با اقای یونس موافقم چون من یکی دو مدلی که استفاده کردم ترکیباتش همون کلسیم ,منیزیم و...هست که شما باید در حد نرمال نگه داریدونیاز به مواد دیگه نیست مخصوصا شما که سنگ زنده دارید ولی اگه تهیه کردید یکم زودتر بنفش میشن
تا چهار ,پنچ ماه دیگه نباید ریف اضافه کنیدولی حالا باید ماهی اضافه کنید که با ریف سازگاری داشته باشه ولی در کل خودتون بهتر صلاح کار خود را میدانید
سلام دوست عزیز
مبارکه ، خیلی خوب شده (زیبا و تمیز)
ظاهرا نور هم با ارتفاع دادن و تغییر چینش لایوراک بهتره شده
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)