سلام به همه
این خرچنگ توی تانک مشکل ایجاد میکنه ؟
![]()
سلام به همه
این خرچنگ توی تانک مشکل ایجاد میکنه ؟
![]()
سلام، دوستان امروز یه شاه بلنی گرفتم، خیلی از طرز رفتار این ماهی خوشم اومد : ) آیا میتونم یه شاه بلنی دیگه هم اضافه کنم ؟ تانک 100 لیتری دارم... مشکل جدی ایجاد میشه بینشون ؟
1-ایا مرجان یوفو یا کاپ یوفو همون پاگودا هست ؟ وچطوری قبل از ورود به تانک اون مرجان ضد عفونی کنم که موجودات مزاحم رو به تانک منتقل نکنه ؟
2- میشه شیشه های پلکسی رو به شیشه تانک چسبوند با همون چسب سیستا (برای ساخت اورفلو اکسترنال با پلکسی و اتصال ان به تانک
اصلی) ؟
3- اندازه ابعاد اورفلو اکسترنال رو برای تانک به حجم 500 لیتر چقدر بگیرم ؟و چندتا خروجی با چه سایزی براش در نظر بگیرم تا به فیلتر ساکس در سامپ بره ؟
ویرایش توسط hjkesler : 7th February 2015 در ساعت 11:01 PM
سلام
شقایق موکتی به خاطر چسبندگی زیادش هر موجودی رو ممکنه بخوره و اگه یه ماهی کمی بیمار باشه و تعادل نداشته باشه راحت خوراک موکتی میشه مخصوصا خلیجی ها چسبندگی زیادی دارن
سلام
نمیشه حتی تو تانک 300 لیتری هم با هم درگیر میشن و اونی که زورش بیشتره اجازه نمیده اون یکی دیگه غذا گیرش بیاد اگه نکشش
نه زیاد ولی وقتی بزرگ بشن احتمال انداختن مرجانها توسط خرچنگها هست ، این خرچنگها غذاها و احتمالا ماهی مرده باشه از اونها تغذیه میکنن و از بالا رفتن نیترات و فسفات جلوگیری میکنن هرچند که محسوس نخواهد بود
سلام
جواب سوال اولت رو نمیدونم و برای ضد عفونی کردن مرجانها محلولی نداریم ولی برای جلوگیری از تشدید پوسیدگی و یا خراب شدن از محلول ید برایت ول به اسم مدیا کورال میتونی استفاده کنی ، برای جلوگیری از ورود موجودات مزاحم بهکترین کار قرنطینه مرجانها در تانکی که هیچ نوع ماهی نباشه و به مدت حداقل یک ماه هستش و بازدید عینی باید انجام بشه تا اگه چیزی دیدیم برش داریم
من پلکسی رو با چسب آکواریم چسبوندم و خوب هم چسب گرفت ولی یه ورش شیشه بوده و خود پلکسی رو به هم تا حالا چسب نزدم
به نظر من سه تا فیتینگی بگیر که لوله 32 بهش وصل بشه که به فیلتر ساکس بره و یه دونه هم برای سر ریز نشدن از اورفلو در نظر بگیر و این سوالت رابطه مستقیم داره با قدرت واترپمپی که میخوای استفاده کنی ، اندازش هم حدود 30 سانت کافی به نظر میرسه
اورفلو اکسترنال یه موضوع جدیده و قوانین خاصی نداره و با آژمون خطا باید پیش رفت
ممنون از پاسختون تعداد فيتينگ 3 تا باشه و يكي هم براي حالت اضطراري يعني 4 تا ؟
سلام
با فیتینگ برگشت 4 تا باشه با توجه به ظرفیت 600 لیتری تانک و اگه از ظرفیت واترپمپ حداقلی استفاده کنید سه تا هم کفایت میکنه ،، شما جای 4 تا فیتینگ رو دربیار و یکی از فیتینگها رو درپوش کن و اگه دیدی اونهای دیگه کم میارن این رو هم لوله کشی کن
خواهش میکنم عزیز
دلقکها رو نمیگیره ، همونطوریکه آقا داوود گفت دلقکها یه پروتئینی روی بدنشون دارن که به شقایقها نمیچسبن و سم شقایقها بی اثره روشون
سلام
بلنی دو رنگ میتونی بگیری با هم درگیر میشن ولی بلنی دو رنگ خیلی سریعتره و سریع در میره
send by tapatalk
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)