متشکرم استاد
علائم اش اینه که روی بدن دیسکس ها لکه های سفید میزنه و ترسو و تا حدی گوشه گیر میشوند ، برای همین طبق تاپیک کیلودونلا که در انجمن مطالعه کردم خیلی مشابه بودند برای این فکر کردم کیلودونلا باشه.
استاد تقریبا درمان شده اند ولی بیشتر سوال ام اینکه دلیل این بیماری چیه که هر موقع من دیسکس جدیدی می گیرم به این بیماری مبتلا میشه؟؟ و ایا امکان داره از یه تانک به تانک دیگه بدون انتقال ماهی ای بین انها، منتقل بشه به تانک دیگه؟
با سپاس
استاد تشکر بابت پاسخگویی تان
دقیقا بله استاد موقع جابه جایی دمای انها را چک کردم و حدود 23 درجه سانتی گراد شده بود. البته اب کاملا تمیز بود و هر روز در قرنطینه سیفون می کردم.
ببخشید ولی تانک دیگه ای که دارم هم دیدم (بدون هیچ گونه انتقال ماهی یا وسیله ای بین انها) 2-3 تا از دیسکس هاش این بیماری را گرفته اند!!! که واقعا تعجب کردم.!! چه راهی برای انتقال این بیماری است؟؟ ایا از طریق هوا هم این بیماری منتقل میشود؟/
سپاس گزارم.
ببخشید یک سوال داشتم
3 روز پیش یک جفت چکربورد تخم ریزی کردتد الان تخم ها ناپدید شدن الان مشکل کجا که دفعه دیگر بتواند تخم ها رو باز کند در ضمن 4 تا ماهی هم دارم توی تانک
راهنمایی بفرماییدفایل پیوست 837
از 100 درصد 30 درصد تخم ها سفید شد
من از کجا بفهمم که که این جفتم نر ماده باشد اگر هر دو ماده باشد چی
سلام دوست من
اگر هر دو ماده بودند همه تخم ها سفید می شدند
تنها راه تکثیر شما تکثیر مصنوعیست چرا که ظاهرا مولد های شما تخم ها را می خورند.
البته راه دیگه ای هم هست اگر اصرار بر تکثیر طبیعی داشته باشید و آن هم قرار دادن تور بر روی تخم ها پس از باروی است
تا مانع از خورده شدن توسط مولدین شود.
دوست عزیز بعد از چند ماه حضور در این سایت و آشنایی با قسمتهای مختلف و راهنمایی های چند باره دوستان ، پرسش اینگونه سوالات واقعن جای تعجب داره !!!
مجدد خدمت شما عرض میکنم قبل از هر سوالی جستجو کنید. در این مورد به صورت کامل و در چند تاپیک توضیح داده شده.
لطفن به تذکر و راهنمایی ها توجه کنید.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)