سلام آقا به نظر من اورفلو رو به صورت اینعکس بزنی خیلی کاربردی بشه
سلام خیلی لطف کردین
دوست عزیز طول اک شما خیلی زیاد هست یا شما باید اورفلور وسط بزنید یا دوتا در دو سمت .سامپی که شما عکسش را گذاشتید فکر نمیکنم بدرد اک شما بخوره یه سامپ درست کنید که سه عدد خونه داشته باشه خونه اول پد باشه خونه دوم که بزرگتر هم باید باشه برای اسکیمر خونه سوم هم واتر پمپ,همچنین به فکر یه رف خوب باشید که پارامترهای اب راحتتر کنترل بشن, اگه رف خوبی داشته باشید تاوقتی فیش اونلی هست دیگه نیاری به راکتور نیست یا کمتر هست
اقای نوروزی فکر کنم اون مدل نیست توی این روش یه اورفلور کوچک که نمیدونم اسمش را چی میگن که تا پایین هم نمیاد وبالاش هم مثل اورفلور هست وسوراخها پایینتر هست
سلام خیلی لطف کردین من قصد ندارم که توی خود تانک اورفلو بزنمدوست عزیز طول اک شما خیلی زیاد هست یا شما باید اورفلور وسط بزنید یا دوتا در دو سمت .سامپی که شما عکسش را گذاشتید فکر نمیکنم بدرد اک شما بخوره یه سامپ درست کنید که سه عدد خونه داشته باشه خونه اول پد باشه خونه دوم که بزرگتر هم باید باشه برای اسکیمر خونه سوم هم واتر پمپ,همچنین به فکر یه رف خوب باشید که پارامترهای اب راحتتر کنترل بشن, اگه رف خوبی داشته باشید تاوقتی فیش اونلی هست دیگه نیاری به راکتور نیست یا کمتر هست
در ثانی اگر وجود اورفلو واقعا ضروریه ترجیح میدم که توی سامپ طراحیش کنم
ریفریجیوم هم حتما میزنم
بازم ممنون
سلام
آکواریوم خوشگلی داری ماشاالله
موفق باشید
شما باید کاری کنید که اب بصورت ابشاری از تانک خارج بشه طرحی که دوستمون نشان داده خیلی خوبه نه جای زیادی از تانک را میگیره وهم کارایی خوبی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.