این درسته که میگن اورفلوهای اکسترنال اب شور هم صدای خرخر داره و بعد از مدتی هوا میگیره و باید هوا گیری بشه ؟ولی به نظر من همین که تانک سوراخ نمیشه خیلی خوبه
این درسته که میگن اورفلوهای اکسترنال اب شور هم صدای خرخر داره و بعد از مدتی هوا میگیره و باید هوا گیری بشه ؟ولی به نظر من همین که تانک سوراخ نمیشه خیلی خوبه
این اورفلوها در آب شیرین که دبی آب کمی دارن ممکنه بدرد بخوره ولی تو آب شور که دبی آب زیادی داره زیاد کارا نیست و نوشته های شما هم درسته ولی میتونی شونه پلکسی رو لبه تانک یه سمتش سوار کنی و پشت اون یه محفظه درست کنی که آب از اونجا به سامپ بره
در همه اورفلوها به خاطر مخلوط شدن هوا با آب صدای خر خر میاد که با گذاشتن شیر و تنظیم اون میشه مقدار زیادی از صدا رو کم کرد
send by tapatalk
با تشکر ، پس نظر شما استفاده از اورفلوی اکسترنال ثابت هست حالا این سوال برام پیش اومد که اگه از این نوع استفاده کنم بهتر نیست بجای یک خروجی بزرگ در اورفلو از دو یا چند خروجی کوچکتر استفاده کنم ؟![]()
سلام، دوستان من بعد از حل کردن نمک در آب که 2 هفته ازش میگذره، سختی 14.5 kh دارم !!! آیا اگه صبر کنم افت میکنه یا باید کار دیگه ای کنم ؟ سختی آب منطقه رو امروز دقیق با api تست کردم و 8.5 یا 9 بود اما بعد از حل شدن نمک به 14.5 میرسه !!! اضافه شدن 6 واحد سختی با اضافه شدن نمک طبیعی هست ؟
از نمک aquarium munster آلمان استفاده کردم که مخصوص ریف بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید و راهکار ارائه کنید. به کلی نا امید شدم![]()
کسی از این نوع ماهی تو بازار ایران دیده ؟Firefish-Helfrich
با سلام خدمت اساتید عزیز
سوالی که برام پیش اومده اینه که میشه آب رو که نمک بهش اضافه شده برای سیفون کردن،تا یک هفته نگه داشت؟
پارامترهاش تغییر نمیکنه؟
خراب نمیشه راکد بمونه؟
ممنونم از پاسختون
آره منظورم دقیقا همین نوع بود
چرا چندتا لوله باشه از یکی بهتره و میتونی از خروجیهاش استفاده های مختلف مثل رف و ای تی اس استفاده کنی ولی فقط به عنوان لوله برگشت چندان تفاوتی نداره که یه لوله باشه یا چندتا ولی همونطور که گفتم چندتا لوله باشه بهتره
سلام
اگه یه تانک ریف دارید باید از دستگاه تصفیه خونگی ro استفاده کنی ولی برای فیش اونلی زیاد نباید سخت گرفت
سختی هم در آب دپو شده تغییری نمیکنه ولی داخل تانک که لایوراک داشته باشه مصرف میشه و طبیعیه که بعد اضافه کردن نمک سختی بالا بره
من تا حالا ندیدم این ماهی رو
تا دو هفته گفته شده که میشه آب رو نگه داشت ولی چرا بعد دو هفته نمیشه برای خود من جای سوال داره !
send by tapatalk
دوستان متاسفانه با زدن تست نیترات متوجه شدم که نیترات من به حد خیلی فجیع بالا رفته حدود 80 .آخه چطور نیترات 20 در عرض 2 هفته میشه 80؟آیا امکان داره دلیل وجود جلبک ها همین نیترات بالا باشه؟
سلام جناب نوروزی
بله لایوراک ها رو پریروز گرفتم، تازه هست، البته یه مقدار محلول برای کورولاین ریختم و بعد چند ساعت تست زدم که نتیجه رو 14.5 بود !!!
البته بعدش با دوز مناسب یه سطل آب نمک درست کردم و بعد 5 دقیقه هم زدن و وقتی نمک حل شده بود تست زدم که باز 14.5 بود !!!
میتونید حدودا بگید این لایوراک ها مثلا در عرض 1 هفته چقدر ممکنه این سختی رو پایین بیارن ؟ 15 کیلو لایوراک هست در 100 لیتر آب.
یا اینکه به جز Ro، چه راه حل دیگه ای هست ؟ تانک من فعلا ماهی هم حتی نداره : ) 2 هفته هست استارت زدم...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)