فربد جان اینو اگه میشه با عکس توضیح بدی عالی میشه .. اینجوری یعنی آب تصفیه بیشتری تولید میشه در ضمن فاضلاب کمتر
فربد جان اینو اگه میشه با عکس توضیح بدی عالی میشه .. اینجوری یعنی آب تصفیه بیشتری تولید میشه در ضمن فاضلاب کمتر
اینم 2تا دیاگرام ساده جناب بازدار
سوالی بود در خدمتم
اولی یه سیستم با 2تا ممبران
دومین عکس هم فقط اتصالات ممبران ها به هم رو نشون میده
![]()
سلام اقا من يه سئوال و طرح دارم ميشه به جاي فيلتر اكواريوم از تصفيه كننده خانگي استفاده كرد مثلا دستگاه ها تنظيم tds دارن يابا فشار اكواريوم ميتونن كار ميكنن اونوقت نتيجه بهتري نسبت به فيلتر ميشه گرفت
سلام:
دستگاه تصفیه اب برای حذف کل مواد حل شده در اب هست و در اب شور ما حجم بالایی نمک در اب حل کردیم که قرار نیست از اب جدا بشه . مفهوم tds به معنای سختی کل (میزان کل مواد محلول در اب) است و خروجی دستگاه تصفیه ابی نزدیک به اب مقطر هست . این طرح شما نمیدونم برای اکواریوم اب شیرین شاید معنایی داشته باشه اما برای اب شور کاملا فاقد معناست.
موفق باشید
ممنون از راهنماييتون منم برا تانك گياهي و ديسكس ميخوام كه سختي حدود ٤ ٦ ميخواد خوب من شنيدم دستگاه هاي تصفيه اين امكان دارن كه تعريف بشه چقدر سختي اب رو بگيره و شير tds دارن
ببخشيد من مرتب سوال ميكنم براي اگاهيه خودمه .امكان داره طوري فيلترا يا شيرها يل هر چيز رو تتظيم كنيم كه املاح و سختي اب رو كامل نگيره و اب مقطر تحويل نده يعني بصورت نيمه فول تصفيه سازي كنه
سلام
فیلتر ممبران چجوری در میاد که خواسته باشیم تعویض کنیم ؟ (آیا قلق خاصی داره برای بیرون آوردنش چون من هر چی از طرفی که دو تا واشر داره کشیدم بیرون نیومد )
ممنون
داداش ، سر فیلتر ممبران یه سوراخ رویه بدنه استوانه مرکزیش داره، یه قلاب فلزی درست کن و داخله اون سوراخ قرار بده ، و فیلتر رو بکش بیرون ، چون فیلتر ممبران باید کامل گیپ در جاش قرار بگیره ، به همین دلیل کمی بیرون آوردنش سخته ، ولی به این روش خیلی راحت ممبران بیرون میادش ، موفق باشی ،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)